loodgieter eindhoven

Loodgieter Mosbulten

Onze overige diensten
Riool verstopt Mosbulten
js_loader
24/7 tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw adres
spoedservice Mosbulten
Loodgieter in Mosbulten nodig?
040-4567890​

Verhelpen dicht geraakte leiding

Heeft u een verstopte riolering in de keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleemgeval veelal zelf oplossen. Lukt dit niet, dan is het raadzaam de loodgieter bellen uit Mosbulten. Onze loodgieters zullen de verstopping vlot en kundig verhelpen. Een verstopte leiding komt altijd op de meest onaangename en gekke tijden voor. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar. Mits de verstopping urgent is, bel ons.

Lekkage in de badkamer oplossen

Een waterlekkages in de woning is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan het pand en prijzige reparaties kan teweegbrengen, echter in het akeligste geval ook kan resulteren tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een werkelijke hindernis zijn voor het woongenot. Daarom is het van onmisbaar belang om direct actie te ondernemen zodra een lek in de woning wordt gevonden.

Daklekkage oplossen

Een daklekkage is normaal gesproken een slepende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid onder de riem om elke denkbare lekkage op het dak op te sporen en op te lossen. Ook kunnen zij u adviseren over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of rottend houtwerk. Tevens kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren wanneer noodzakelijk. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hardnekkige verstopping in het riool verhelpen

De riolering is de afvoer waar iedere afvoer samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote sores, die vaak niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het ontdekken van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Mosbulten gaat doen. Vervolgens zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig is. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Mosbulten

Het negeren van een verstopt riool heeft vergaande gevolgen zoals wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in uw woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming regelt dat uw woning verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de boiler zo optimaal en rendabel mogelijk functioneert. Loodgieter Mosbulten helpt u graag bij alle voorkomende boiler klussen. Een klasse verzorgde en geavanceerde cv ketel is sterker en geeft naast een flinke besparing op de energieafrekening ook woonplezier en warmte in het woonhuis.

Onmiddellijk een loodgieter inzetten

De spoed loodgieterdienst is specifiek ontworpen voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende dag? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.