loodgieter eindhoven

Loodgieter Luchen

Andere diensten
Riool verstopt Luchen
js_loader
24/7 bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Luchen
Loodgieter in Luchen nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoerleiding

Heeft u last van een verstopte afvoer in de keuken, douche, badkamer of toilet? Doorgaans kunt u het probleemgeval zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om de loodgieter te bellen. Wij verhelpen pijlsnel en kundig de dichte leiding. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Ingeval de verstopping spoedeisend is, neem dan direct contact met onze loodgieters op.

Waterlekkage in de badkamer verhelpen

Een waterlek in huis kan zeer irritant zijn, omdat het niet alleen schade aan de woning kan aanrichten en prijzige herstelkosten met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook kan leiden tot de toename van schimmels die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een tamelijke overlast zijn voor het woongenot. Dus is het van aanzienlijk belang om direct actie te ondernemen wanneer een waterlek in huis wordt gevonden.

Verhelpen waterlekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is veelal een slepende en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise in huis om iedere soort lekkage aan het dak op te sporen en op te lossen. Daarnaast kunnen zij u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of waterdoordrongen houtwerk. Tevens kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren wanneer noodzakelijk. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hardnekkige verstopping in het riool verwijderen

Het riool is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote narigheden, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het riool is dermate lang dat het vinden van de opstopping het eerste is wat de loodgieter zal doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt veelal gebruikt om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Luchen

Het niet reinigen van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert ook het hele afvoersysteem van de woning.

CV installatie

De cv zorgt ervoor dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat uw boiler zo optimaal en profijtelijk mogelijk werkt. Loodgieter Luchen helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler taken. Een correct onderhouden en moderne ketel is efficienter en bied naast een enorme besparing in stookkosten ook plezier en warmte in uw woning.

24/7 expert - wij zijn bereikbaar

De spoeddienst is specifiek opgericht voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Lekken of serieuze verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.