loodgieter eindhoven

Loodgieter Loon

Andere diensten
Riool verstopt Loon
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen bij u in de buurt
spoedservice Loon
Loodgieter Loon, bel ons
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u hinder van een verstopte afvoer in de keuken, douche, badkamer of toilet? Veelal kunt u het probleemgeval zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het slim om ons in te schakelen. Onze loodgieters herstellen snel en kundig de verstopte pijpleiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopping urgent is, neem dan direct contact met onze loodgieters op.

Hinder van waterlekkage in de woning?

Een lekkage in de woning kan zeer ergerlijk zijn, omdat het niet alleen schade aan het huis kan veroorzaken en prijzige reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook kan leiden tot de toename van schimmels die je ziek kan maken. Een lek kan een redelijke belemmering zijn voor het dagelijkse leven. Vandaar is het van aanzienlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer een lek in huis wordt geconstateerd.

Last van daklekkage

Lekkages aan het dak is veelal een slepende en dure reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid meegenomen om elke mogelijke lekkages aan het dak op te sporen en op te lossen. Tevens kunnen onze monteurs u adviseren over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of rottend timmerwerk. Tevens kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren indien nodig. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Opstopping in de riolering verwijderen

Het rioleringssysteem is de afvoer waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die meestal niet alleen kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is verstandig. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping vinden. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor apparatuur nodig zijn. Een camera-inspectie wordt vaak toegepast om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Loon

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals leidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het verlamt ook het hele rioolsysteem van het huis.

CV systemen

De cv regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw cv zo goed en winstgevend mogelijk functioneert. Loodgieter Loon ondersteund u graag bij alle voorkomende cv reparaties. Een correct verzorgde en geavanceerde cv ketel is efficienter en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook woonplezier en warmte in uw woning.

Meteen een spoed monteur nodig?

De spoeddienst is expliciet gericht op de uiterst dringende sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Bijv. een enorme obstructie in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan het riool en een gesprongen (water) leiding.
Hinder van lekkages of een grote verstopping? Neem contact op

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.