loodgieter eindhoven

Loodgieter Eindhoven

Onze andere diensten
Riool verstopt Eindhoven
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken bij u in Eindhoven
spoedservice Eindhoven
Loodgieter in Eindhoven nodig?
040-4567890​

Dichte afvoer ontstoppen

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de toilet, keuken, douche of badkamer? Menigmaal kunt u dit probleemgeval zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om loodgieter Eindhoven in te schakelen. Loodgieter Eindhoven herstellen vlot en kundig de verstopte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Als de verstopping dringend is, neem dan vandaag contact met ons op.

Lekkages oplossen

Een lekkage in de woning is een echte nachtmerrie. Niet alleen richt het schade aan de woning en prijzige herstelkosten, desalniettemin in het ellendige situatie veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Kortom, een lek is een aanslag op uw woongenot. Zodra u een waterlek in uw huis ontdekt, is het uitermate belangrijk om acuut actie te ondernemen.

Last van lekkage in het dak

Een daklekkage is veelal een kostbare en langdurige reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en bekwaamheid om elk soort lekkage te vinden en te fixen. Zij kunnen ook adviseren over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast hout. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Bel ons.

Rioleringssysteem verstopping verhelpen

De riolering is de hoofdleiding waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme sores, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de enige oplossing. Het riool is dermate lang dat het ontdekken van de obstructie het eerste is wat de monteur zal doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Eindhoven

Het niet reinigen van een verstopte riolering leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het stokt ook het hele rioleringssysteem van de woning.

CV systemen

De cv regelt dat uw huis verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de centrale verwarming zo optimaal en productief mogelijk werkt. Loodgieter Eindhoven helpt u graag bij alle veel voorkomende centrale verwarming opdrachten. Een correct onderhouden en geavanceerde ketel is sterker en geeft naast een flinke besparing in energiekosten ook wooncomfort en warmte in de woning.

Meteen een monteur inschakelen

De spoedservice is speciaal bedoeld voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijvoorbeeld een grootschalige verstopping in het rioleringssysteem, kritieke lekkage aan het riool en een gebarsten leiding.
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze monteur!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.