loodgieter eindhoven

Loodgieter Eindhoven

Werkzaamheden
Riool verstopt Eindhoven
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken bij u in Eindhoven
spoedservice Eindhoven
Loodgieter in Eindhoven nodig?
040-4567890​

Dichte afvoer ontstoppen

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de toilet, keuken, douche of badkamer? Menigmaal kunt u dit probleem zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om loodgieter Eindhoven in te schakelen. Loodgieter Eindhoven herstellen vlot en kundig de verstopte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Als de verstopping dringend is, neem dan vandaag contact met ons op.

Lekkages oplossen

Een waterlekkages in de woning is een vervelende gebeurtenis die niet alleen schade aan de woning en prijzige herstelkosten kan veroorzaken, maar in het akeligste geval ook kan leiden tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een echte belemmering zijn voor het woongenot. Daardoor is het van essentieel belang om acuut actie te ondernemen zodra een waterlekkage in de woning wordt gevonden.

Last van lekkage in het dak

Een daklekkage is veelal een langdurige en kostbare reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid in huis om iedere mogelijke lekkages op het dak op te sporen en op te lossen. Tevens kunnen zij u suggereren over hun ontdekking zoals waterschades, schimmel of aangetast timmerwerk. Ook kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en repareren wanneer dit nodig is. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Opstopping in het rioleringssysteem verhelpen

De riolering is de hoofdleiding waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme sores, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de enige oplossing. Het riool is dermate lang dat het ontdekken van de obstructie het eerste is wat de monteur zal doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Eindhoven

Het niet reinigen van een verstopte riolering leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het stokt ook het hele rioleringssysteem van de woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in het huis. Het is van fundamenteel belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en slim mogelijk werkt. De loodgieter Eindhoven zal u graag helpen in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en biedt tevens een flinke besparing op de stookkosten, wooncomfort en warmte in de woning.

Meteen een monteur inschakelen

De spoedservice is speciaal bedoeld voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijvoorbeeld een grootschalige verstopping in het rioleringssysteem, kritieke lekkage aan het riool en een gebarsten leiding.
Last van lekkages of een serieuze verstopte leiding? Bel onze monteur!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.