loodgieter eindhoven

Loodgieter Laar

Werkzaamheden
Riool verstopt Laar
js_loader
24/7 bereikbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij komen in de volgende gebieden
spoedservice Laar
Loodgieter Laar, bel direct
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om de loodgieter te bellen. Loodgieter Laar verhelpen vlot en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de verstopping spoedeisend is, neem dan vandaag contact met onze monteurs op.

Waterlekkage in de badkamer oplossen

Een waterlek in huis is een werkelijke nachtmerrie. Niet alleen leidt het afbreuk aan de woning en prijzige reparaties, desalniettemin in het slechtste situatie veroorzaakt het ook schimmels die mensen ziek maakt. Kortom, een lek is een aanslag op uw dagelijks leven. Zodra u een lek in uw woning vindt, is het uitermate belangrijk om direct actie te ondernemen.

Last van lekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is vaak een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze dakdekkers hebben de kennis en vakkundigheid om elk voorkomend daklekkage te vinden en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of water aangetast houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en reparatie van loodwerk verrichten. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Hardnekkige verstopping in het riool herstellen

De riolering is de afvoer waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het riool zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is de betere oplossing. De riolering is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding opsporen. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor technieken nodig is. Een camera-inspectie wordt meestal toegepast om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Laar

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het verlamt ook het gehele afvoersysteem van de woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in het woonhuis. Het is van fundamenteel belang dat de cv zo efficiënt en slim mogelijk werkt. De loodgieter in Laar helpt u graag in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, perfect onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en biedt bovendien een flinke besparing op de stookkosten, wooncomfort en warmte in uw woning.

Nu een expert inschakelen

De spoedservice is speciaal gericht op de uiterst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Denk hierbij aan een grootschalige obstructie in het rioleringssysteem, kritieke lekkage aan het riool en een gebarsten waterleiding.
Lekken of vervelende verstopte leiding? wij staan dag en nacht voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.