loodgieter eindhoven

Loodgieter Kreijl

Meer diensten
Riool verstopt Kreijl
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen bij u in Kreijl
spoedservice Kreijl
Loodgieter in Kreijl nodig?
040-4567890​

Ontstoppen dicht geraakte afvoerleiding

Heeft u last van een geblokkeerde afvoer in de douche, badkamer, keuken of toilet? Doorgaans kunt u het probleemgeval zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het slim om ons in te schakelen. Wij verhelpen vlot en vakkundig de verstopte leiding. Een verstopte leiding komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen spoedeisend is, neem dan meteen contact met ons op.

Lek gevonden in huis?

Een waterlek in de woning is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je woning kan teweegbrengen en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een lek kan een tamelijke last zijn voor je woongenot. Het is dus van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen wanneer je een lek in de woning opmerkt.

Last van lekkage in het dak

Een daklekkage is doorgaans een slepende en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid in huis om elke denkbare lekken aan het dak te traceren en op te lossen. Bovendien kunnen onze monteurs u adviseren over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of afbrokkelend framewerk. Daarnaast kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk inspecteren en repareren wanneer dit nodig is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Verstopping in het riool verwijderen

Het rioleringssysteem is de leiding waar alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is aan te raden. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopping traceren. Hij zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor apparatuur nodig is. Een camera-onderzoek wordt vaak gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Kreijl

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande gevolgen zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in uw woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de cv zo krachtig en slim mogelijk werkt. Uw loodgieter in Kreijl helpt graag aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, top onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in de woning.

Direct een spoed expert nodig?

De loodgieter spoed dienst is expliciet gericht op de hoogst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende dag. Denk hierbij aan een grote verstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan het riool en een gesprongen (water) leiding.
Lekkage of ernstige verstopte leiding? wij staan 24/7 voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.