loodgieter eindhoven

Loodgieter Kranenbroek

Onze andere diensten
Riool verstopt Kranenbroek
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij komen in de volgende gebieden
spoedservice Kranenbroek
Loodgieter in Kranenbroek nodig?
040-4567890​

Verstopte afvoerleiding gangbaar maken

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om ons te contacteren. Wij herstellen razendsnel en kundig de verstopte afvoer. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopping dringend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Lek ontdekt in de woning?

Een waterlek in de woning is een echte nachtmerrie. Niet alleen veroorzaakt het afbreuk aan de woning en hoge reparatiekosten, echter in het slechtste geval veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Samengevat, een lek is een aanslag op uw dagelijks leven. Zodra u een lek in uw huis vindt, is het zeer belangrijk om direct actie te ondernemen.

Herstellen lekkage in het dak

Een daklekkage is veelal een tijdrovende en dure reparatie om te herstellen. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid onder de riem om elke soort lekkages aan het dak te vinden en te herstellen. Daarnaast kunnen onze dakdekkers u adviseren over hun ontdekking zoals waterschade, schimmel of aangetast timmerwerk. Ook kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen mits nodig. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Opstopping in het rioleringssysteem verwijderen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle rioolbuizen op zijn aangesloten. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is de betere oplossing. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding vinden. De monteur zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en welke apparatuur nodig is. Camera onderzoek wordt veel gebruikt om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Kranenbroek

Het negeren van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft strekkende effecten zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in uw woning.

CV systemen

De cv zorgt ervoor dat uw woning verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de boiler zo optimaal en rendabel mogelijk draait. Loodgieter Kranenbroek ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler klussen. Een correct onderhouden en geavanceerde boiler is efficienter en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook woonplezier en warmte in het huis.

Direct een loodgieter inzetten

De spoeddienst is speciaal opgericht voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grote afvoerverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.
Hinder van lekkages of een serieuze verstopping? Bel onze monteur!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.