loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Kemenade

Overige diensten
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-123456
loodgieter Kemenade
Wij zijn snel ter plekke op uw locatie
Loodgieter Kemenade, spreek ons
040-123456​

Heeft u een dichte afvoer in uw keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf verhelpen. Wil dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter contacteren uit Kemenade. Wij zullen de verstopping razendsnel en vakkundig fixen. Een opstopping komt altijd op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Daardoor zijn wij ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopte riolering spoedeisend is, bel ons.

Hinder wegens lekkages?

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een dure en langdurige reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en bekwaamheid om elk voorkomend daklekkage te vinden en te repareren. Zij kunnen ook adviseren over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of vergaan hout. Mits noodzakelijk kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Riool afvoer verstopping verhelpen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme problematiek, die doorgaans niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het traceren van de obstructie het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Vervolgens zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de verstopte afvoer te herkennen.

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals leidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert ook het hele rioleringssysteem van het huis.

CV installatie

De centrale verwarming zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en slim mogelijk zijn werk doet. De loodgieter Kemenade helpt u graag in al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een moderne, top onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en biedt daarnaast een fikse besparing op de energieafrekening, comfort en warmte in het verblijf.

24/7 nood diensten

De spoed loodgieterdienst is exclusief ontworpen voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.

js_loader
Lekken of ernstige verstopping? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan afvoeren en leidingwerk. Vooral verstopte afvoeren en het plaatsen van nieuw leidingwerk behoort tot de hoofdzakelijke werkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere de centrale verwarming.

Antwoord: Wij werken vanuit Kemenade en komen graag bij u langs.

Antwoord: Voor opdrachten die ’s nachts, tijdens het weekeinde of op feestdagen worden verricht, wordt een toeslag gerekend bovenop het normale tarief. Doorgaans kan onze technicus u een telefonisch inschatting geven van de kosten voor de uit te voeren opdracht.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval voorgeschreven, dit kan wisselen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: Kleine verstoppingen mogen doorgaans zelf worden opgelost met een afvoer ontstopper. Dit vermeid extra kosten voor een ontstoppingsmonteur. Als de verstopping dieper zit of stevig is, bel dan onze ontstoppingsmonteur.