loodgieter eindhoven

Loodgieter Kemenade

Werkzaamheden
Riool verstopt Kemenade
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij zijn snel ter plekke op uw locatie
spoedservice Kemenade
Met spoed een loodgieter in Kemenade nodig?
040-4567890​

Ontstoppen dicht geraakte afvoerleiding

Heeft u last van een geblokkeerde afvoerleiding in de toilet, keuken, douche of badkamer? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om ons in te schakelen. Loodgieter Kemenade herstellen vlot en kundig de verstopte afvoer. Een verstopping komt altijd ongelegen en op de meest gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping urgent is, neem dan onmiddellijk contact met onze monteurs op.

Lekkages verhelpen

Een lekkage in huis kan zeer hinderlijk zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan het huis kan aanrichten en prijzige reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het ellendige geval ook kan leiden tot de toename van schimmel die je ziek kan maken. Een waterlek kan een tamelijke overlast zijn voor het dagelijkse leven. Daarom is het van groot belang om direct actie te ondernemen zodra een lek in huis wordt ontdekt.

Last van lekkage aan het dak

Een daklekkage is regelmatig een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze monteurs hebben de expertise en vakkundigheid om elk voorkomend daklekkage te lokaliseren en te fixen. Zij kunnen ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmel of vergaan houtwerk. Mits nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en reparatie van zinkwerk verrichten. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Opstopping in het riool verwijderen

De riolering is de afvoer waar alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de opstopping vinden. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en welke apparatuur nodig zijn. Camera onderzoek wordt veel toegepast om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Kemenade

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het verlamt ook het gehele rioolsysteem van het huis.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de ketel zo krachtig en slim mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter in Kemenade helpt u graag aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, top onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft bovendien een aanzienlijke besparing op de stookkosten, plezier en warmte in het huis.

Direct een expert nodig? Bel ons.

Onze spoeddienst is exclusief opgericht voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.