loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Hulst

Overige diensten
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-123456
loodgieter Hulst
Wij werken bij u in Hulst
Loodgieter Hulst, bel ons!
040-123456​

Heeft u last van een dichtgelopen afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? Menigmaal kunt u het probleem zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om ons in te schakelen. Wij herstellen snel en vakkundig de verstopte afvoer. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Als de verstopping spoedeisend is, neem dan meteen contact met onze monteurs op.

Overlast wegens lekkages?

Lekkage aan het dak is normaal gesproken een langdurige en dure reparatie om te herstellen. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid in huis om elke denkbare lekken op het dak op te sporen en op te lossen. Tevens kunnen zij u aanbevelen over de bevindingen zoals waterschade, schimmel of waterdoordrongen houtwerk. Bovendien kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren mits nodig. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Riool ontstoppen

Het riool is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote ellende, die doorgaans niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de beste keuze. Het riool is zodanig lang dat het vinden van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Hulst gaat doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig is. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de opstopping te vinden.

Het niet reinigen van een verstopte riolering leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert ook het gehele afvoersysteem van de woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw boiler zo optimaal en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Hulst ondersteund u graag bij alle voorkomende boiler werkzaamheden. Een top onderhouden en geavanceerde ketel is in topconditie en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in het huis.

Meteen een spoed loodgieter nodig?

Onze spoedservice is exclusief ontworpen voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.

js_loader
Last van lekken of een serieuze verstopping? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt meestal verstoppingen. Verstoppingen en het plaatsen van nieuwe leidingen zijn enkele van de hoofdzakelijke werkzaamheden. Tevens voert een loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan b.v. uw centrale verwarming.

Antwoord: wij rijden vanuit Hulst en komen graag bij u langs in Urkhoven, Hoog Geldrop, Riel, ’t Coll, Zes Gehuchten

Antwoord: nood diensten in de nacht, het weekend of op feestdagen hebben een toeslag op het reguliere tarief. Onze loodgieter kan u doorgaans telefonisch een prijsinschatting maken voor de uit te voeren werkzaamheden.

Antwoord: vaak wordt een standaard onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: Kleine verstoppingen kunnen normaal gesproken zelf worden verholpen met een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit voorkomt onnodige uitgaven aan de ontstoppingsmonteur. Indien de verstopping dieper in de afvoer zit of hardnekkig is, neem contact op met onze ontstoppingsmonteur.