loodgieter eindhoven

Loodgieter Houtens

Onze andere diensten
Riool verstopt Houtens
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen bij u in de buurt
spoedservice Houtens
Loodgieter Houtens, bel ons!
040-4567890​

Oplossen dicht geraakte leiding

Heeft u last van een dichtgelopen afvoer in de badkamer, keuken of toilet? Veelal kunt u het probleem zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om loodgieter Houtens te contacteren. Loodgieter Houtens verhelpen vlot en vakkundig de verstopte leiding. Een verstopping komt altijd ongelegen en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Wanneer de ontstoppen urgent is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Lek ontdekt in de woning

Een lekkages in de woning is een echte nachtmerrie. Niet alleen leidt het schade aan het pand en prijzige reparaties, maar in het akelige situatie veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Samengevat, een lekkage is een aanslag op uw woongenot. Wanneer u een lek in uw woning ontdekt, is het uitermate belangrijk om meteen actie te ondernemen.

Daklekkage herstellen

Lekkage aan het dak is normaal gesproken een kostbare en langdurige reparatie. Onze technici hebben de expertise en competentie om elk gebruikelijk daklekkage te traceren en te fixen. Zij kunnen ook aanraden over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast hout. Mits nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Rioleringssysteem verstopping verwijderen

De riolering is de leiding waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problemen die meestal niet alleen kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is raadzaam. De riolering is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de opstopping opsporen. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en welke instrumenten nodig is. Camera inspectie wordt normaal gesproken toegepast om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Houtens

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert ook het gehele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming installatie

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van groot belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter Houtens helpt u graag aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, goed onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft bovendien een flinke besparing op de stookkosten, comfort en warmte in het woonhuis.

Direct een monteur inzetten

Onze spoed loodgieterdienst is specifiek ontworpen voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.
Last van lekkage of een serieuze verstopte leiding? Neem contact op

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.