loodgieter eindhoven

Loodgieter Hout

Meer diensten
Riool verstopt Hout
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw locatie
spoedservice Hout
Loodgieter in Hout nodig?
040-4567890​

Oplossen dichte afvoerleiding

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om loodgieter Hout in te schakelen. Onze loodgieters verhelpen pijlsnel en kundig de verstopte leiding. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopping urgent is, neem dan vandaag contact met onze monteurs op.

Lekkage in het plafon oplossen

Een waterlek in huis kan zeer lastig zijn, aangezien het niet alleen afbreuk aan het huis kan teweegbrengen en hoge reparaties met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook kan resulteren tot de groei van schimmels die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een tamelijke belemmering zijn voor het dagelijkse leven. Dus is het van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer een lekkage in huis wordt ontdekt.

Last van waterlekkage in het dak

Een daklekkage is veelal een prijzige en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de kennis en competentie om elk voorkomend lekkage op te sporen en te fixen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanbevelen over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of water aangetast hout. Mits nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat loodgieter Hout voor u kunnen doen? Bel ons.

Afvoerleiding naar het riool verstopt

De riolering is de leiding waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor grote problematiek, die doorgaans niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het ontdekken van de verstopping het eerste is wat de loodgieter zal doen. Aansluitend zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig is. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de opstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Hout

Het negeren van een verstopt riool heeft vergaande effecten bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioolsysteem in de woning.

Centrale Verwarming installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw huis. Het is van wezenlijk belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter Hout helpt u graag aan al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft daarnaast een flinke besparing op de stookkosten, plezier en warmte in het verblijf.

Nu een loodgieter inschakelen

Onze spoeddienst is speciaal ontworpen voor de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Lekken of ernstige verstopping? wij staan 24/7 voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.