loodgieter eindhoven

Loodgieter Hool

Onze andere diensten
Riool verstopt Hool
js_loader
24/7 dienstbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij werken bij u in Hool
spoedservice Hool
Loodgieter Hool, bel nu
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoer

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoer in de toilet, badkamer, douche of keuken? Vaak kunt u dit probleem zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om ons te bellen. Onze loodgieters verhelpen snel en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de ontstoppen dringend is, neem dan vandaag contact met onze loodgieters op.

Lekkages oplossen

Een lekkage in de woning is een vervelende situatie die niet alleen schade aan je woonhuis kan veroorzaken en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een lek kan een behoorlijke last zijn voor het dagelijkse leven. Het is dus van aanzienlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een lekkage in de woning ziet.

Herstellen lekkage in het dak

Een daklekkage is vaak een kostbare en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en competentie om elk voorkomend lekkage te lokaliseren en te herstellen. Zij kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of vergaan hout. Mits nodig kunnen wij ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Vraag een vrijblijvende offerte aan..

Riool ontstoppen

Het riool is de afvoer waar alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is raadzaam. Het riool is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding lokaliseren. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en welke instrumenten nodig is. Een camera-inspectie wordt vaak toegepast om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Hool

Het niet reinigen van een verstopte riolering leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het stokt ook het gehele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de centrale verwarming zo goed en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Hool ondersteund u graag bij alle veel voorkomende centrale verwarming reparaties. Een goed verzorgde en moderne boiler is sterker en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook plezier en warmte in het huis.

Direct een expert inschakelen

De spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Lekkages of ernstige verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.