loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Hool

Andere diensten
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Hool
Wij werken in de volgende gebieden
Loodgieter Hool nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte riolering in de toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleem doorgaans zelf verhelpen. Wil dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter bellen uit Hool. Onze loodgieters zullen de verstopping razendsnel en vakkundig ontstoppen. Een verstopping komt altijd op de meest onaangename en gekke tijden voor. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Indien de verstopte pijpleiding dringend is, bel de loodgieter Hool.

Last van lekkage?

Lekkage aan het dak is doorgaans een dure en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de expertise en competentie om elk voorkomend daklekkage op te sporen en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanraden over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of water aangetast hout. Mits nodig kunnen loodgieter Hool ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Bel ons.

Riool afvoer ontstoppen

Het riool is de leiding waarop alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is de beste oplossing. Het riool is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding vinden. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en welke instrumenten nodig is. Een camera-onderzoek wordt meestal gebruikt om de verstopping vast te stellen.

Het negeren van een slecht doorlopend afvoer heeft vergaande effecten bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in uw woning.

Centrale Verwarming

De cv zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de cv zo goed en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Hool ondersteund u graag bij alle voorkomende cv opdrachten. Een top onderhouden en geavanceerde cv ketel is efficienter en bied naast een fikse besparing in energiekosten ook plezier en warmte in de woning.

24/7 nood diensten

Onze spoeddienst is exclusief opgericht voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.

js_loader
Last van lekken of een grote verstopping? Bel onze loodgieter!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan riolering en (water)leidingen. Vooral verstopte afvoeren en het aanleggen van nieuwe leidingen behoort tot de hoofdwerkzaamheden. Bovendien voert de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere de boiler.

Antwoord: Wij werken vanuit Hool en komen graag bij u langs in Laar, Gerwen, Rullen, Spekt, Nieuwe Dijk.

Antwoord: spoed diensten in de nacht, het weekeinde of op feestdagen hebben een toeslag op de normale prijs. Onze technicus kan u doorgaans telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de werkzaamheden.

Antwoord: vaak wordt een standaard onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan wisselen tussen elk jaar tot elke 2 of 3 jaar.

Antwoord: Kleinschalige verstoppingen mogen doorgaans zelf worden verholpen met een plopper. Dit vermeid extra kosten voor de loodgieter. Wanneer de verstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze loodgieter.