loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Hooidonk

Werkzaamheden
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Hooidonk
Wij werken bij u in Hooidonk
Snel een loodgieter in Hooidonk nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte afvoer in uw keuken, douche, badkamer of toilet? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf oplossen. Wil dit niet, dan is het aan te raden de loodgieter contacteren uit Hooidonk. Loodgieter Hooidonk kunnen de verstopping razendsnel en kundig herstellen. Een verstopte leiding komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Daardoor zijn onze loodgieters dag en nacht bereikbaar. Mits de verstopte pijpleiding urgent is, neem dan meteen contact met ons op.

Overlast wegens lekkage?

Lekkage aan het dak is veelal een slepende en prijzige reparatie om te verhelpen. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid onder de riem om elke denkbare lekkage aan het dak op te sporen en op te lossen. Bovendien kunnen onze monteurs u recommanderen over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of waterdoordrongen houtwerk. Daarnaast kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen indien nodig. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Riool ontstoppen

De riolering is de leiding waar iedere afvoer op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme sores, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het ontdekken van de opstopping het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de verstopping te identificeren.

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het verlamt ook het hele rioolsysteem van het huis.

CV systemen

De centrale verwarming zorgt voor de verwarming van uw huis. Het is van groot belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter in Hooidonk helpt graag in al uw behoeften op het gebied van CV installaties. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de stookkosten, woonplezier en warmte in het huis.

24/7 nood loodgieter

Onze spoeddienst is specifiek gericht op de hoogst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijvoorbeeld een grootschalige opstopping in het riool, ernstige lekkage aan het riool en een gesprongen waterleiding.

js_loader
Lekken of vervelende verstopping? wij staan altijd voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan rioleringen en leidingen. Met name verstopte afvoeren en het aanleggen van nieuw leidingwerk behoort tot de gebruikelijke werkzaamheden. Tevens voert de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere de CV.

Antwoord: Wij komen uit Hooidonk helpen u graag.

Antwoord: Voor werkzaamheden die ’s nachts, gedurende het weekeinde of op feestdagen worden verricht, komt er een toeslag bovenop het reguliere tarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de uit te voeren werkzaamheden.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudstermijn aangeraden, dit kan variëren tussen elk jaar tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: lichte verstoppingen zijn veelal zelf op te lossen door de inzet van een plopper en ontstoppingsmiddelen. Zo vermeid u extra uitgaven aan een loodgieter. Mits de opstopping dieper zit of stevig is dan neemt u contact op met onze ontstoppingsmonteur.