loodgieter eindhoven

Loodgieter Hooidonk

Onze andere diensten
Riool verstopt Hooidonk
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio
spoedservice Hooidonk
Snel een loodgieter in Hooidonk nodig?
040-4567890​

Verhelpen dicht geraakte afvoer

Heeft u een verstopte riolering in uw toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf oplossen. Zo niet, dan moet u een loodgieter contacteren uit Hooidonk. Wij zullen de verstopte leiding razendsnel en kundig ontstoppen. Een verstopping komt pertinent op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn onze loodgieters dag en nacht bereikbaar. Mits de verstopte pijpleiding urgent is, bel de loodgieter.

Waterlekkage herstellen

Een waterlek in huis is een vervelende situatie die niet alleen schade aan het pand en hoge herstelkosten kan aandoen, niettemin in het slechtste geval ook kan leiden tot schimmels waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een echte belemmering zijn voor het dagelijks leven. Daarom is het van cruciaal belang om direct actie te ondernemen zodra een lek in huis wordt ontdekt.

Last van lekkage in het dak

Een daklekkage is doorgaans een tijdrovende en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid meegenomen om elke denkbare lekkage aan het dak op te sporen en te verhelpen. Daarnaast kunnen onze monteurs u recommanderen over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of rottend timmerwerk. Tevens kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren mits noodzakelijk. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Afvoerleiding naar de riolering verstopt

De riolering is de afvoer waar alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is raadzaam. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping opsporen. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en welke technieken nodig is. Een camera-inspectie wordt vaak toegepast om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Hooidonk

Het negeren van een verstopt afvoerbuis heeft vergaande effecten zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete rioolsysteem in uw woning.

Centrale Verwarming

De cv regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat uw centrale verwarming zo optimaal en winstgevend mogelijk functioneert. Loodgieter Hooidonk ondersteund u graag bij alle veel voorkomende centrale verwarming klussen. Een correct onderhouden en geavanceerde cv ketel is sterker en bied naast een flinke besparing op de energierekening ook plezier en warmte in het woonhuis.

Onmiddellijk een monteur nodig? Neem contact op!

De spoed loodgieterdienst is exclusief opgericht voor de uiterst dringende loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Last van lekkage of een ernstige verstopte leiding? Bel onze loodgieter!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.