loodgieter eindhoven

Loodgieter Hoogeind

Onze andere diensten
Riool verstopt Hoogeind
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen bij u in Hoogeind
spoedservice Hoogeind
Snel een loodgieter in Hoogeind nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoer in de toilet, keuken, douche of badkamer? Menigmaal kunt u dit probleem zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het slim om de loodgieter in te schakelen. Wij herstellen razendsnel en kundig de verstopte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopping spoedeisend is, neem dan meteen contact met onze monteurs op.

Last van waterlekkage in huis

Een waterlek in huis is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je huis kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een behoorlijke hinder zijn voor het dagelijkse leven. Het is daarom van aanzienlijk belang om gauw actie te ondernemen wanneer je een waterlek in huis vind.

Last van waterlekkage aan het dak

Een daklekkage is vaak een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid om elk soort daklekkage te lokaliseren en te repareren. Zij kunnen ook aanraden over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of vergaan houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Rioleringssysteem ontstoppen

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is de betere oplossing. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopping opsporen. De monteur zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en wat voor apparatuur nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig toegepast om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Hoogeind

Het niet schoonmaken van een verstopte riolering leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en stank overlast. Het verlamt ook het hele rioolsysteem van het huis.

Centrale Verwarming

De cv zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat uw cv zo optimaal en rendabel mogelijk draait. Loodgieter Hoogeind helpt u graag bij alle voorkomende cv opdrachten. Een correct onderhouden en moderne ketel is in topconditie en bied naast een flinke besparing in stookkosten ook plezier en warmte in het woonhuis.

Nu een monteur inschakelen

De spoeddienst is expliciet gericht op de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Denk hierbij aan een grootschalige opstopping in het riool, kritieke lekkage aan de riolering en een gesprongen (water) leiding.
Last van lekkage of een ernstige verstopte leiding? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.