loodgieter eindhoven

Loodgieter Hoogeind

Onze andere diensten
Riool verstopt Hoogeind
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken bij u in Hoogeind
spoedservice Hoogeind
Snel een loodgieter in Hoogeind nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem meestal zelf verhelpen. Zo niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Hoogeind. Wij kunnen de verstopte leiding vlot en kundig verhelpen. Een opstopping komt altijd op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Zodoende zijn wij dag en nacht beschikbaar. Als de verstopping spoedeisend is, bel ons.

Last van waterlekkage in huis

Een waterlek in de woning is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je huis kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een behoorlijke hinder zijn voor het dagelijkse leven. Het is daarom van aanzienlijk belang om gauw actie te ondernemen wanneer je een waterlek in de woning vind.

Last van waterlekkage aan het dak

Een daklekkage is vaak een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de expertise en deskundigheid om elk soort daklekkage te lokaliseren en te repareren. Zij kunnen ook aanraden over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of vergaan houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk verrichten. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Riool verstopping herstellen

De riolering is de hoofdleiding waar iedere afvoer op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote sores, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de beste keuze. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het lokaliseren van de obstructie het eerste is wat de loodgieter zal doen. Aansluitend zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Hoogeind

Het niet schoonmaken van een verstopte riolering leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en stank overlast. Het verlamt ook het hele rioolsysteem van het huis.

Centrale Verwarming

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk doet. De loodgieter Hoogeind helpt u graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft bovendien een fikse besparing op de stookkosten, plezier en warmte in het woonhuis.

Nu een monteur inschakelen

De spoeddienst is expliciet gericht op de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Denk hierbij aan een grootschalige opstopping in het riool, kritieke lekkage aan het riool en een gesprongen (water) leiding.
Last van lekkage of een ernstige verstopte leiding? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.