loodgieter eindhoven

Loodgieter Hoog Geldrop

Onze andere diensten
Riool verstopt Hoog Geldrop
js_loader
Dag en nacht bereikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn direct ter plekke op uw locatie
spoedservice Hoog Geldrop
Loodgieter in Hoog Geldrop nodig?
040-4567890​

Dichte afvoer ontstoppen

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? Veelal kunt u het probleemgeval zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het slim om ons te bellen. Loodgieter Hoog Geldrop verhelpen razendsnel en vakkundig de dichte leiding. Een verstopte leiding komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Mits de verstopping dringend is, neem dan vandaag contact met ons op.

Hinder van waterlekkage in de woning?

Waterlekkage in huis kan een ware nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan je huis kan teweegbrengen en hoge reparaties met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor de toename van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een tamelijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven en kan hierdoor een impact op je gebruikelijke routine vormen. Vandaar is het van aanzienlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een lek in huis vindt. Het is essentieel om vlot te optreden om verdere afbreuk en problemen te vermeiden.

Verhelpen waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is normaal gesproken een prijzige en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en bekwaamheid om elk soort daklek op te sporen en te fixen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmel of verrot hout. Mits noodzakelijk kunnen loodgieter Hoog Geldrop ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan..

Afvoerleiding naar de riolering verstopt

Het rioleringssysteem is de afvoer waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme problematiek, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het vaststellen van de obstructie het eerste is wat de monteur zal doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Hoog Geldrop

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft strekkende gevolgen zoals wateroverlast, overstromingen en stank overlast. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in de woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van cruciaal belang dat de cv zo krachtig en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter in Hoog Geldrop helpt graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, goed onderhouden verwarmingsketel is efficiënter en biedt tevens een fikse besparing op de stookkosten, comfort en warmte in uw woning.

Direct een loodgieter nodig?

De loodgieter spoeddienst is specifiek gericht op de hoogst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een enorme opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan de afvoer en een gebarsten (water) leiding.
Lekken of omvangrijke verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat altijd voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.