loodgieter eindhoven

Loodgieter Hoeven

Onze overige diensten
Riool verstopt Hoeven
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen in de volgende regio
spoedservice Hoeven
Direct een loodgieter in Hoeven nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoerleiding

Heeft u een dichte afvoerleiding in uw badkamer, douche, toilet of keuken? U kunt dit probleem normaliter zelf oplossen. Gaat dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Hoeven. Loodgieter Hoeven kunnen de verstopte leiding snel en vakkundig herstellen. Een verstopping komt altijd op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn onze loodgieters 24/7 beschikbaar. Als de verstopping urgent is, bel de loodgieter Hoeven.

Watervlekken in het plafon herstellen

Een lekkage in de woning kan zeer lastig zijn, aangezien het niet alleen schade aan de woning kan aanrichten en prijzige reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het ellendige geval ook kan resulteren tot de toename van schimmel die je ziek kan maken. Een waterlek kan een tamelijke overlast zijn voor het dagelijkse leven. Daarom is het van groot belang om gelijk actie te ondernemen wanneer een waterlek in huis wordt gevonden.

waterlekkage in het dak oplossen

Een daklekkage is regelmatig een dure en langdurige reparatie. Onze dakdekkers hebben de kennis en vakkundigheid om elk gebruikelijk daklek te traceren en te repareren. Onze dakdekkers kunnen u ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmel of aangetast houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Vraag een kostenloze prijsopgave aan..

Rioleringssysteem verstopping herstellen

Het riool is de leiding waarop alle afvoerleidingen op zijn aangesloten. Een verstopping in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die normaliter niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is verstandig. Het riool is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping traceren. De monteur zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor instrumenten nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt meestal toegepast om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Hoeven

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het verlamt ook het gehele rioleringssysteem van de woning.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van uw huis. Het is van cruciaal belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter in Hoeven helpt u graag aan al uw behoeften op het gebied van CV installaties. Een geavanceerd, top onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft bovendien een flinke besparing op de stookkosten, wooncomfort en warmte in uw woning.

Onmiddellijk een monteur nodig? Neem contact op.

Onze spoeddienst is expliciet gericht op de uiterst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Denk hierbij aan een grote verstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan de afvoer en een gebarsten leiding.
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze monteur!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.