loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Hoeven

Werkzaamheden
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Hoeven
Wij komen in de volgende gebieden
Loodgieter Hoeven, spreek direct
040-123456​

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoerleiding in de toilet, keuken, douche of badkamer? Veelal kunt u het probleem zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om ons in te schakelen. Loodgieter Hoeven herstellen vlot en kundig de verstopte pijpleiding. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de ontstoppen dringend is, neem dan vandaag contact met ons op.

Hinder wegens lekkages?

Lekkage aan het dak is vaak een dure en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de ervaring en bekwaamheid om elk type daklek te lokaliseren en te repareren. Onze dakdekkers kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of water aangetast houtwerk. Indien nodig kunnen loodgieter Hoeven ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Bel ons.

Riool verstopping verhelpen

Het rioleringssysteem is de afvoer waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het rioleringssysteem veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is raadzaam. Het rioleringssysteem is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de opstopping lokaliseren. De monteur zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor apparatuur nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig toegepast om de verstopping te herkennen.

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals leidingbreuken, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert ook het hele rioleringssysteem van het huis.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van fundamenteel belang dat de ketel zo efficiënt en slim mogelijk werkt. Uw loodgieter Hoeven helpt u graag aan al uw behoeften op het gebied van CV installaties. Een moderne, perfect onderhouden verwarmingsketel is efficiënter en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de energiekosten, woonplezier en warmte in de woning.

24/7 nood loodgieter

De spoeddienst is expliciet bedoeld voor de meest dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een grootschalige opstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan de riolering en een gebarsten waterleiding.

js_loader
Hinder van lekkage of een ernstige verstopping? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt meestal verstoppingen. Verstopte rioleringen en het installeren van nieuwe leidingen zijn de de hoofdzakelijke opdrachten. Bovendien voert een loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijv. uw CV installatie.

Antwoord: wij rijden vanuit Hoeven en komen graag bij u langs in Kemenade, Sonniuswijk, Houtens, Heuvel, Ekkersrijt

Antwoord: spoed diensten in de nacht, het weekend of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u meestal telefonisch een prijsschatting maken voor de werkzaamheden.

Antwoord: veelal wordt een standaard onderhoudsinterval aangeraden, dit kan variëren tussen elk jaar tot 2 of 3 jaarlijks.

Antwoord: Lichte verstoppingen kunnen vaak zelf worden verholpen met een plopper. Dit voorkomt onnodige uitgaven aan de ontstoppingsmonteur. Indien de opstopping dieper zit of koppig is, bel dan onze ontstoppingsmonteur.