loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Heuvel

Meer diensten
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Heuvel
Wij werken bij u in Heuvel
Loodgieter Heuvel nodig?
040-123456​

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? Veelal kunt u dit probleemgeval zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om de loodgieter in te schakelen. Wij herstellen razendsnel en vakkundig de verstopte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Als de ontstoppen spoedeisend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Hinder wegens lekkages?

Een daklekkage is doorgaans een kostbare en langdurige reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en competentie om elk gebruikelijk lekkage op te sporen en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen ook aanbevelen over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of water aangetast hout. Mits nodig kunnen loodgieter Heuvel ook onderhoud en reparatie van zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Riool afvoer ontstoppen

Het riool is de afvoer waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het riool zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is raadzaam. Het riool is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping lokaliseren. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor instrumenten nodig zijn. Camera onderzoek wordt normaal gesproken gebruikt om de verstopping te identificeren.

Het negeren van een slecht doorlopend riool heeft strekkende gevolgen zoals leidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete afvoersysteem in uw huis.

CV installatie

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woning verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw boiler zo optimaal en rendabel mogelijk functioneert. Loodgieter Heuvel ondersteund u graag bij alle voorkomende boiler werkzaamheden. Een correct verzorgde en geavanceerde ketel is in topconditie en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook woonplezier en warmte in uw woning.

Direct een spoed loodgieter nodig?

De spoeddienst is specifiek ontworpen voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.

js_loader
Lekkage of ernstige verstopte leiding? wij staan altijd voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstopte rioleringen en het plaatsen van nieuwe leidingen zijn enkele van de voornaamste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijv. uw boiler.

Antwoord: wij opereren vanuit Heuvel en helpen u graag in Ekkersrijt, Houtens, Driehoek, Kemenade, Vossenhol

Antwoord: Voor klussen die ’s nachts, gedurende het weekend of op feestdagen worden verricht, wordt een toeslag gerekend bovenop het reguliere uurtarief. Doorgaans kan onze expert u een telefonisch inschatting geven voor het tarief voor de uit te voeren klus.

Antwoord: veelal wordt een gebruikelijk onderhoudsinterval voorgeschreven, dit kan verschillen tussen elk jaar tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: lichte verstoppingen zijn veelal zelf op te lossen door het gebruik van een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit om extra uitgaven aan de loodgieter te voorkomen. Als de opstopping dieper zit of stevig is dan neemt u contact op met onze loodgieter.