loodgieter eindhoven

Loodgieter Heuvel

Andere diensten
Riool verstopt Heuvel
js_loader
Altijd bereikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken bij u in de buurt
spoedservice Heuvel
Loodgieter Heuvel, bel ons
040-4567890​

Dichte afvoer gangbaar maken

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het slim om loodgieter Heuvel te contacteren. Onze loodgieters herstellen pijlsnel en kundig de dichte leiding. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Mits de verstopping spoedeisend is, neem dan nu op contact met ons op.

Lek ontdekt in huis?

Een waterlek in de woning kan zeer irritant zijn, aangezien het niet alleen schade aan het huis kan teweegbrengen en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook kan resulteren tot de toename van schimmels die je ziek kan maken. Een lek kan een tamelijke belemmering zijn voor het dagelijkse leven. Vandaar is het van aanzienlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra een lek in huis wordt ontdekt.

Overlast van lekkage in het dak

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een tijdrovende en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de kennis en expertise in huis om iedere mogelijke lekken aan het dak te vinden en te herstellen. Tevens kunnen zij u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of aangetast timmerwerk. Ook kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en repareren indien noodzakelijk. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Verstopping in het rioleringssysteem verwijderen

Het riool is de leiding waarop alle afvoerleidingen op zijn aangesloten. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die vaak niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is de betere oplossing. Het riool is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopping lokaliseren. De monteur zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden opgelost en welke instrumenten nodig zijn. Een camera-inspectie wordt regelmatig gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Heuvel

Het niet herstellen van een slecht doorlopend afvoer heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank overlast. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in de woning.

Centrale Verwarming

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter in Heuvel zal u graag helpen met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, top onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft bovendien een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, comfort en warmte in het woonhuis.

Onmiddellijk een spoed monteur nodig?

De spoedservice is exclusief ontworpen voor de uiterst dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Lekken of grote verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.