loodgieter eindhoven

Loodgieter Het Broek

Diensten
Riool verstopt Het Broek
js_loader
Dag en nacht bereikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken bij u in Het Broek
spoedservice Het Broek
Loodgieter in Het Broek nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoerleiding

Heeft u een dichte riolering in de toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf herstellen. Wil dit niet, dan is het raadzaam de loodgieter bellen uit Het Broek. Wij kunnen de verstopping snel en vakkundig oplossen. Een verstopping komt pertinent op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Daardoor zijn onze loodgieters ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Indien de verstopping spoedeisend is, bel ons.

Lek gevonden in huis

Een waterlek in huis kan zeer lastig zijn, omdat het niet alleen schade aan de woning kan teweegbrengen en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook kan leiden tot de groei van schimmel die je ziek kan maken. Een lek kan een tamelijke hinder zijn voor het dagelijkse leven. Daarom is het van wezelijk belang om meteen actie te ondernemen wanneer een lekkage in huis wordt geconstateerd.

Last van lekkage aan het dak

Een daklekkage is normaal gesproken een dure en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en bekwaamheid om elk soort daklek te lokaliseren en te herstellen. Zij kunnen ook adviseren over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmel of verrot houtwerk. Indien nodig kunnen wij ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat loodgieter Het Broek voor u kunnen doen? Bel ons.

Afvoerleiding naar het rioleringssysteem verstopt

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme problemen, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is aan te raden. Het riool is dermate lang dat het vinden van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Het Broek zal doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Het Broek

Het niet reinigen van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het verlamt ook het gehele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de centrale verwarming zo goed en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Het Broek ondersteund u graag bij alle veel voorkomende centrale verwarming reparaties. Een correct onderhouden en geavanceerde cv ketel is in topconditie en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook comfort en warmte in de woning.

Direct een spoed monteur nodig?

Onze spoedservice is expliciet bedoeld voor de hoogst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Denk hierbij aan een grootschalige verstopping in het riool, kritieke lekkages aan het riool en een gebarsten waterleiding.
Last van lekkage of een serieuze verstopping? Bel loodgieter Het Broek!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.