loodgieter eindhoven

Loodgieter Het Broek

Andere diensten
Riool verstopt Het Broek
js_loader
Altijd bereikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
spoedservice Het Broek
Direct een loodgieter in Het Broek nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de keuken, badkamer, toilet of douche? Vaak kunt u dit probleem zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om de loodgieter in te schakelen. Loodgieter Het Broek herstellen vlot en vakkundig de verstopte pijpleiding. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Indien de ontstoppen spoedeisend is, neem dan direct contact met ons op.

Lekkage in het plafon verhelpen

Een lekkage in de woning is een vervelende situatie die niet alleen schade aan je huis kan teweegbrengen en prijzige herstelkosten met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een waterlek kan een redelijke hinder zijn voor je dagelijkse leven. Het is dus van aanzienlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een lek in huis ziet.

Last van lekkage aan het dak

Een daklekkage is doorgaans een kostbare en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en deskundigheid om elk soort lekkage te vinden en te repareren. Zij kunnen ook adviseren over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmel of vergaan hout. Mits noodzakelijk kunnen onze loodgieters ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Afvoer naar de riolering verstopt

De riolering is de afvoer waar alle afvoeren op elkaar aansluiten. Een verstopping in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die doorgaans niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding traceren. Hij zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden opgelost en welke apparatuur nodig zijn. Een camera-inspectie wordt normaal gesproken gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Het Broek

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en stank overlast. Het verlamt ook het gehele rioleringssysteem van de woning.

Centrale Verwarming

De cv zorgt ervoor dat uw woning verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo goed en winstgevend mogelijk draait. Loodgieter Het Broek ondersteund u graag bij alle veel voorkomende centrale verwarming opdrachten. Een klasse onderhouden en geavanceerde ketel is efficienter en bied naast een enorme besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in het verblijf.

Nu een loodgieter inzetten

De spoed loodgieterdienst is speciaal opgericht voor de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en waterleidingbreuken.
Lekkage of omvangrijke verstopping? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.