loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Het Broek

Onze andere diensten
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Neem contact op

040-123456
loodgieter Het Broek
Wij werken bij u in de buurt
Snel een loodgieter in Het Broek nodig?
040-123456​

Heeft u last van een verstopte afvoer in de douche, badkamer, keuken of toilet? Doorgaans kunt u dit probleem zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om loodgieter Het Broek te contacteren. Loodgieter Het Broek herstellen vlot en kundig de verstopte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Mits de verstopping urgent is, neem dan direct contact met ons op.

Overlast wegens lekkages?

Een daklekkage is meestal een tijdrovende en dure reparatie om te herstellen. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid in huis om iedere denkbare lekkage aan het dak op te sporen en te herstellen. Tevens kunnen onze dakdekkers u suggereren over de bevindingen zoals waterschades, schimmels of rottend timmerwerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en repareren indien noodzakelijk. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze offerte aan.

Riool ontstoppen

Het riool is de hoofdleiding waar alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. Het riool is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de opstopping vinden. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en welke apparatuur nodig is. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de obstructie vast te stellen.

Het niet herstellen van een slecht doorlopend riool heeft strekkende effecten bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in uw verblijf.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van groot belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter in Het Broek zal u graag helpen met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, goed onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en geeft bovendien een flinke besparing op de verwarmingskosten, comfort en warmte in uw woning.

Onmiddellijk een spoed loodgieter nodig?

Onze spoedservice is speciaal opgericht voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.

js_loader
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt vaak verstoppingen. Verstopte leidingen en het installeren van nieuwe leidingen zijn de de belangrijkste activiteiten. Bovendien voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijv. de centrale verwarming.

Antwoord: wij opereren vanuit Het Broek en komen graag bij u langs in De Heuvel, Waalre, Veldhoven, Voldijn, Gennep

Antwoord: nood diensten in de nacht, het weekend of op feestdagen hebben een toeslag op het reguliere tarief. Onze loodgieter kan u doorgaans per telefoon een prijsinschatting maken voor de werkzaamheden.

Antwoord: veelal wordt een gebruikelijk onderhoudsinterval voorgeschreven, dit kan wisselen tussen elk jaar tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: lichte verstoppingen zijn veelal zelf goed te verhelpen door de inzet van een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit om extra uitgaven aan de loodgieter te vermeiden. Wanneer de obstructie dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze ontstoppingsmonteur.