loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Heistraat

Meer diensten
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-123456
loodgieter Heistraat
Wij zijn direct ter plekke op uw adres
Snel een loodgieter in Heistraat nodig?
040-123456​

Heeft u een dichte afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? U kunt dit probleemgeval veelal zelf oplossen. Zo niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Heistraat. Wij kunnen de verstopping razendsnel en vakkundig verhelpen. Een verstopping komt immers op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Daarom zijn onze loodgieters 24/7 bereikbaar. Indien de verstopping urgent is, bel ons.

Last van lekkages?

Een daklekkage is doorgaans een kostbare en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en vakkundigheid om elk type lekkage te lokaliseren en te repareren. Onze dakdekkers kunnen u ook adviseren over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of aangetast houtwerk. Mits noodzakelijk kunnen onze loodgieters ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Riool afvoer verstopping verhelpen

Het riool is de afvoer waar alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden. Het riool is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding traceren. De monteur zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en welke instrumenten nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt vaak gebruikt om de obstructie te identificeren.

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert ook het hele afvoersysteem van het huis.

CV installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van uw huis. Het is van groot belang dat de cv zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter in Heistraat zal u graag helpen in al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een geavanceerd, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de stookkosten, woonplezier en warmte in het verblijf.

24/7 nood diensten

De loodgieter spoed dienst is speciaal bedoeld voor de hoogst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Bijv. een enorme obstructie in het rioleringssysteem, kritieke lekkages aan de afvoer en een gesprongen leiding.

js_loader
Lekken of serieuze verstopping? wij staan dag en nacht voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingwerk. Vooral verstopte afvoeren en het plaatsen van nieuw leidingwerk behoort tot de gebruikelijke werkzaamheden. Bovendien voert de loodgieter ook onderhoud aan onder andere de boiler.

Antwoord: wij werken vanuit Heistraat en komen graag bij u langs in Sliffert, Muggenhol, Biezenkuilen, Djept, Welschap

Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op de normale prijs. Onze loodgieter kan u veelal telefonisch een prijsschatting maken voor de klus.

Antwoord: vaak wordt een gebruikelijk onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen elk jaar tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: makkelijke verstoppingen zijn veelal zelf goed te verhelpen door de inzet van een plopper. Zo voorkomt u onnodige kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan neemt u contact op met onze ontstoppingsmonteur.