loodgieter eindhoven

Loodgieter Heistraat

Meer diensten
Riool verstopt Heistraat
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw locatie
spoedservice Heistraat
Direct een loodgieter in Heistraat nodig?
040-4567890​

Dichte leiding gangbaar maken

Heeft u last van een verstopte afvoer in de douche, badkamer, keuken of toilet? Vaak kunt u het probleem zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om loodgieter Heistraat te contacteren. Wij verhelpen snel en kundig de dichte pijpleiding. Een verstopte leiding komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de ontstoppen spoedeisend is, neem dan direct contact met onze monteurs op.

Lekkage in het plafon oplossen

Een waterlekkages in huis is een echte nachtmerrie. Niet alleen veroorzaakt het schade aan het huis en prijzige herstelkosten, echter in het ellendige situatie veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Kortom, een lekkage is een aanslag op uw dagelijks leven. Zodra u een lek in uw huis ontdekt, is het uitermate belangrijk om direct actie te ondernemen.

Herstellen waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is vaak een langdurige en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de ervaring en expertise in huis om iedere soort lekkages op het dak op te sporen en te verhelpen. Bovendien kunnen onze monteurs u suggereren over de ontdekking zoals waterschade, schimmels of aangetast timmerwerk. Ook kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en repareren indien nodig. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Rioleringssysteem ontstoppen

Het riool is de hoofdleiding waar iedere afvoer op uit komen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme problemen, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de enige oplossing. Het riool is dermate lang dat het lokaliseren van de opstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de verstopping te vinden.
riool inspectie met camera Heistraat

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete rioolsysteem in het verblijf.

CV systemen

De cv zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de cv zo optimaal en productief mogelijk werkt. Loodgieter Heistraat helpt u graag bij alle voorkomende cv klussen. Een klasse verzorgde en moderne ketel is efficienter en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook comfort en warmte in de woning.

Direct een monteur nodig? Neem contact op.

De spoedservice is exclusief opgericht voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.
Hinder van lekkages of een grote verstopping? Bel loodgieter Heistraat!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.