loodgieter eindhoven

Loodgieter Heistraat

Meer diensten
Riool verstopt Heistraat
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw locatie
spoedservice Heistraat
Loodgieter Heistraat, bel ons!
040-4567890​

Oplossen verstopte afvoer

Heeft u een dichte afvoer in de douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem meestal zelf verhelpen. Gaat dit niet, dan moet u een loodgieter contacteren uit Heistraat. Onze loodgieters zullen de verstopping razendsnel en kundig oplossen. Een opstopping komt altijd op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar. Als de verstopping dringend is, bel de loodgieter.

Lekkage in de badkamer oplossen

Een waterlekkages in huis kan zeer vervelend zijn, aangezien het niet alleen schade aan de woning kan aanrichten en prijzige herstelkosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook kan leiden tot de toename van schimmel die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een behoorlijke belemmering zijn voor het dagelijkse leven. Daarom is het van wezelijk belang om gelijk actie te ondernemen wanneer een waterlek in huis wordt ontdekt.

Herstellen waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is vaak een tijdrovende en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de ervaring en expertise in huis om iedere soort lekkages op het dak op te sporen en te verhelpen. Bovendien kunnen onze monteurs u suggereren over de ontdekking zoals waterschade, schimmels of aangetast timmerwerk. Ook kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en repareren als dit noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Rioleringssysteem verstopping verwijderen

Het riool is de hoofdleiding waarop alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopte leiding in het riool zorgt voor grote problemen die meestal niet alleen kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is raadzaam. Het riool is zo uitgestrekt dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopping vinden. De monteur zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en welke apparatuur nodig zijn. Camera onderzoek wordt normaal gesproken toegepast om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Heistraat

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete rioolsysteem in het verblijf.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in het huis. Het is van wezenlijk belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en slim mogelijk werkt. De loodgieter in Heistraat helpt u graag met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, goed onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft daarnaast een aanzienlijke besparing op de stookkosten, comfort en warmte in de woning.

Meteen een monteur nodig?

Onze loodgieter spoed dienst is speciaal bedoeld voor de hoogst urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Denk hierbij aan een enorme opstopping in het rioleringssysteem, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten leiding.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.