loodgieter eindhoven

Loodgieter Heike

Werkzaamheden
Riool verstopt Heike
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw adres
spoedservice Heike
Direct een loodgieter in Heike nodig?
040-4567890​

Verhelpen dicht geraakte afvoer

Heeft u een dichte afvoerleiding in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleemgeval vaak zelf oplossen. Gaat dit niet, dan is het aan te raden de loodgieter contacteren uit Heike. Loodgieter Heike zullen de verstopte leiding vlot en kundig ontstoppen. Een opstopping komt immers op de meest onmogelijke en gekke momenten voor. Zodoende zijn onze loodgieters 24/7 bereikbaar. Mits de verstopte leiding spoedeisend is, neem dan meteen contact met ons op.

Lek in de badkamer herstellen

Een waterlek in de woning kan een ware nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen schade aan je woning kan aanrichten en prijzige herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor de toename van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een tamelijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven en kan daardoor een aanslag op je gebruikelijke routine vormen. Daardoor is het van vitaal belang om direct actie te ondernemen wanneer je een lekkage in de woning vindt. Het is essentieel om snel te optreden om verdere schade en ellende te voorkomen.

Last van lekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is normaal gesproken een slepende en kostbare reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de kennis en expertise onder de riem om elke soort lekkages aan het dak op te sporen en op te lossen. Bovendien kunnen onze monteurs u adviseren over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of waterdoordrongen timmerwerk. Bovendien kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren wanneer nodig. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze offerte aan.

Riool ontstoppen

Het riool is de hoofdleiding waarop alle rioolbuizen op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die vaak niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is verstandig. Het riool is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding opsporen. De loodgieter zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor instrumenten nodig is. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Heike

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het stokt ook het hele rioolsysteem van het huis.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo goed en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Heike ondersteund u graag bij alle voorkomende boiler taken. Een top verzorgde en moderne ketel is sterker en bied naast een fikse besparing op de energierekening ook plezier en warmte in het woonhuis.

Nu een monteur inschakelen

De spoedservice is specifiek ontworpen voor de uiterst dringende sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Hinder van lekkages of een ernstige verstopte leiding? Bel ons

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.