loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Heike

Meer diensten
js_loader
Altijd bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Heike
Wij komen in de volgende regio
Met spoed een loodgieter in Heike nodig?
040-123456​

Heeft u een dichte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval meestal zelf oplossen. Lukt dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter contacteren uit Heike. Loodgieter Heike kunnen de verstopte leiding vlot en vakkundig ontstoppen. Een opstopping komt immers op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Mits de verstopte leiding spoedeisend is, bel de loodgieter Heike.

Overlast wegens lekkage?

Lekkage aan het dak is meestal een langdurige en prijzige reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise onder de riem om iedere soort lekkages op het dak op te sporen en op te lossen. Bovendien kunnen zij u suggereren over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of afbrokkelend framewerk. Tevens kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren wanneer nodig. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Riool afvoer verstopping oplossen

Het riool is de afvoer waar iedere afvoer samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote narigheden, die doorgaans niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de beste keuze. Het riool is zodanig lang dat het ontdekken van de obstructie het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt veelal gebruikt om de opstopping te herkennen.

Het niet schoonmaken van een verstopte riolering leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het stokt ook het hele afvoersysteem van de woning.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van cruciaal belang dat de ketel zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter Heike helpt u graag in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden cv-ketel is efficiënter en geeft tevens een fikse besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in de woning.

24/7 nood diensten

De spoedservice is speciaal ontworpen voor de uiterst dringende sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grote afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.

js_loader
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstopte leidingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de hoofdzakelijke werkzaamheden. Tevens verricht een loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijv. uw CV installatie.

Antwoord: Wij rijden vanuit Heike helpen u graag.

Antwoord: nood diensten in de nachtelijke uren, het weekend of op feestdagen hebben een toeslag op de normale prijs. Onze reparateur kan u doorgaans per telefoon een tariefmatige inschatting maken voor de klus.

Antwoord: vaak wordt een gebruikelijk onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen elk jaar tot 2 of 3 jaarlijks.

Antwoord: Kleine verstoppingen kunnen vaak zelf worden opgelost met een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit vermeid onnodige kosten voor een loodgieter. Als de verstopping dieper zit of hardnekkig is, contacteer onze loodgieter.