loodgieter eindhoven

Loodgieter Heikant

Onze andere diensten
Riool verstopt Heikant
js_loader
Altijd bereikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Heikant
Loodgieter Heikant, bel nu!
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoerleiding

Heeft u last van een dichtgelopen afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het slim om ons in te schakelen. Wij herstellen razendsnel en vakkundig de verstopte afvoer. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Als de ontstoppen dringend is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Lek in de badkamer oplossen

Een waterlek in de woning kan een ware nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen schade aan je huis kan teweegbrengen en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook voor de groei van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een redelijke hindernis zijn voor je dagelijkse leven en kan daarom een aanslag op je gebruikelijke routine vormen. Daardoor is het van vitaal belang om meteen actie te ondernemen zodra je een lekkage in de woning ontdekt. Het is cruciaal om vlug te optreden om verdere schade en problemen te voorkomen.

Overlast van lekkage aan het dak

Een daklekkage is vaak een dure en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid om elk gebruikelijk lekkage op te sporen en te herstellen. Zij kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of verrot houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Opstopping in het rioleringssysteem oplossen

Het riool is de leiding waarop alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. Het riool is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding vinden. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en welke instrumenten nodig zijn. Camera onderzoek wordt veel toegepast om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Heikant

Het niet reinigen van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en stank overlast. Het verlamt ook het hele afvoersysteem van de woning.

CV installatie

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de cv zo krachtig en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter in Heikant zal u graag helpen in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, top onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft tevens een flinke besparing op de energierekening, woonplezier en warmte in de woning.

Nu een monteur inschakelen

Onze loodgieter spoeddienst is expliciet bedoeld voor de meest urgente soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Denk hierbij aan een grote obstructie in het rioleringssysteem, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten waterleiding.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.