loodgieter eindhoven

Loodgieter Heiderschoor

Onze overige diensten
Riool verstopt Heiderschoor
js_loader
24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Heiderschoor
Snel een loodgieter in Heiderschoor nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte leiding

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het slim om de loodgieter in te schakelen. Onze loodgieters verhelpen vlot en kundig de verstopte leiding. Een verstopping komt altijd ongelegen en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen spoedeisend is, neem dan meteen contact met ons op.

Lek in de badkamer oplossen

Een lekkages in de woning is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan het pand en hoge reparatiekosten kan aandoen, niettemin in het ellendige geval ook kan resulteren tot schimmels waarvan je ziek kan worden. Een lek kan een werkelijke belemmering zijn voor het woonplezier. Vandaar is het van cruciaal belang om direct actie te ondernemen wanneer een waterlekkage in de woning wordt ontdekt.

Last van waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is doorgaans een dure en tijdrovende reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid om elk soort daklekkage op te sporen en te repareren. Onze dakdekkers kunnen ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of verrot houtwerk. Mits nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan..

Afvoerleiding naar het riool verstopt

Het riool is de leiding waarop alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is aan te raden. Het riool is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping lokaliseren. De monteur zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en wat voor instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt normaal gesproken toegepast om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Heiderschoor

Het negeren van een verstopt riool heeft vergaande effecten bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in het huis.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de opwarming van het huis. Het is van fundamenteel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk doet. De loodgieter Heiderschoor helpt graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, top onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de stookkosten, wooncomfort en warmte in de woning.

Nu een loodgieter nodig?

Onze loodgieter spoed dienst is speciaal gericht op de uiterst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijvoorbeeld een grootschalige obstructie in het rioleringssysteem, ernstige lekkages aan de riolering en een gebarsten leiding.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze monteur!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.