loodgieter eindhoven

Loodgieter Heiderschoor

Onze overige diensten
Riool verstopt Heiderschoor
js_loader
24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij zijn snel ter plaatse op uw locatie
spoedservice Heiderschoor
Loodgieter in Heiderschoor nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte leiding

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het slim om de loodgieter in te schakelen. Onze loodgieters verhelpen vlot en kundig de verstopte leiding. Een verstopping komt altijd ongelegen en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen spoedeisend is, neem dan meteen contact met ons op.

Lek in de badkamer oplossen

Lekkages in de woning kan een heuse nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan je woning kan aandoen en hoge reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het ellendige geval ook voor de groei van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een behoorlijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven en kan daardoor een impact op je dagelijkse routine vormen. Daardoor is het van vitaal belang om direct actie te ondernemen wanneer je een waterlek in de woning ziet. Het is essentieel om snel te optreden om verdere afbreuk en problemen te vermeiden.

Last van waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is doorgaans een dure en tijdrovende reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid om elk soort daklekkage te vinden en te repareren. Onze dakdekkers kunnen ook aanraden over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of verrot houtwerk. Mits nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Afvoerleiding naar het riool verstopt

Het riool is de leiding waarop alle afvoeren samen komen. Een verstopping in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is aan te raden. Het riool is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping lokaliseren. De monteur zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en wat voor instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt normaal gesproken toegepast om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Heiderschoor

Het negeren van een verstopt riool heeft vergaande effecten bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in het huis.

CV installatie

De centrale verwarming regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de boiler zo optimaal en rendabel mogelijk functioneert. Loodgieter Heiderschoor ondersteund u graag bij alle voorkomende boiler klussen. Een goed verzorgde en moderne cv ketel is in topconditie en bied naast een flinke besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in de woning.

Nu een loodgieter nodig?

Onze loodgieter spoed dienst is speciaal gericht op de uiterst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijvoorbeeld een grootschalige obstructie in het rioleringssysteem, ernstige lekkages aan de riolering en een gebarsten leiding.
Lekkage of vervelende verstopte leiding? wij staan 24/7 voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.