loodgieter eindhoven

Loodgieter Heers

Onze andere diensten
Riool verstopt Heers
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw locatie
spoedservice Heers
Loodgieter in Heers nodig?
040-4567890​

Dichte leiding ontstoppen

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de keuken, douche, badkamer of toilet? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter in te schakelen. Onze loodgieters verhelpen razendsnel en vakkundig de dichte leiding. Een verstopping komt altijd ongelegen en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de ontstoppen dringend is, neem dan vandaag contact met onze monteurs op.

Waterlekkage in de badkamer oplossen

Een waterlekkage in huis is een vervelende situatie die niet alleen schade aan je huis kan veroorzaken en hoge reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een lek kan een behoorlijke overlast zijn voor het woongenot. Het is dus van groot belang om direct actie te ondernemen zodra je een waterlek in huis opmerkt.

Herstellen waterlekkage in het dak

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een tijdrovende en dure reparatie om te verhelpen. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise meegenomen om iedere denkbare lekken op het dak op te sporen en te verhelpen. Bovendien kunnen zij u suggereren over de bevindingen zoals waterschade, schimmels of aangetast houtwerk. Daarnaast kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen wanneer dit nodig is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Riolering ontstoppen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het riool zorgt voor grote problemen die veelal niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is de betere oplossing. Het rioleringssysteem is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopte leiding opsporen. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en welke apparatuur nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Heers

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft strekkende effecten zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in uw woning.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter in Heers helpt u graag in al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft bovendien een fikse besparing op de verwarmingskosten, comfort en warmte in uw woning.

24/7 monteur, wij zijn bereikbaar

De spoeddienst is speciaal bedoeld voor de hoogst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Denk hierbij aan een enorme verstopping in het riool, ernstige lekkage aan het riool en een gesprongen leiding.
Lekken of ernstige verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.