loodgieter eindhoven

Loodgieter Heerendonk

Meer diensten
Riool verstopt Heerendonk
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Heerendonk
Loodgieter in Heerendonk nodig?
040-4567890​

Ontstoppen dichte afvoer

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem doorgaans zelf oplossen. Zo niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Heerendonk. Onze loodgieters kunnen de verstopte leiding snel en vakkundig verhelpen. Een verstopping komt altijd op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Zodoende zijn wij 24/7 bereikbaar. Als de verstopte pijpleiding urgent is, bel ons.

Lek ontdekt in de woning?

Een waterlekkages in huis is een vervelende gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan de woning en prijzige reparaties kan aandoen, maar in het ellendige geval ook kan resulteren tot schimmels waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een echte hindernis zijn voor het woonplezier. Vandaar is het van essentieel belang om acuut actie te ondernemen wanneer een lekkage in huis wordt ontdekt.

Overlast van waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is vaak een slepende en prijzige reparatie om te herstellen. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid onder de riem om elke soort lekken aan het dak te traceren en te herstellen. Ook kunnen zij u adviseren over hun ontdekking zoals waterschades, schimmels of waterdoordrongen framewerk. Ook kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen wanneer dit nodig is. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Afvoerleiding naar het rioleringssysteem verstopt

De riolering is de afvoer waar iedere afvoer op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het ontdekken van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Heerendonk

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande effecten zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in de woning.

Centrale Verwarming installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in het huis. Het is van wezenlijk belang dat de cv zo krachtig en slim mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter in Heerendonk helpt graag aan al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel is efficiënter en geeft tevens een fikse besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in het woonhuis.

Direct een expert inschakelen

De loodgieter spoed dienst is speciaal bedoeld voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Bijv. een enorme opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan het riool en een gesprongen waterleiding.
Lekkage of ernstige verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.