loodgieter eindhoven

Loodgieter Gijzenrooi

Andere diensten
Riool verstopt Gijzenrooi
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio‘s
spoedservice Gijzenrooi
Loodgieter Gijzenrooi, bel ons
040-4567890​

Oplossen dichte afvoerleiding

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Doorgaans kunt u het probleem zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om loodgieter Gijzenrooi in te schakelen. Onze loodgieters verhelpen razendsnel en kundig de dichte afvoer. Een verstopping komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen urgent is, neem dan vandaag contact met onze loodgieters op.

Waterlekkage in de badkamer herstellen

Een lekkage in huis kan zeer ellendig zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan de woning kan aandoen en hoge reparaties met zich meebrengt, maar in het ellendige geval ook kan resulteren tot de toename van schimmels die je ziek kan maken. Een lekkage kan een behoorlijke belemmering zijn voor het dagelijkse leven. Dus is het van wezelijk belang om gelijk actie te ondernemen wanneer een lek in huis wordt gevonden.

Last van daklekkage

Een daklekkage is doorgaans een tijdrovende en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de kennis en expertise meegenomen om elke soort lekken aan het dak te traceren en te verhelpen. Tevens kunnen onze monteurs u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of rottend framewerk. Tevens kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen wanneer noodzakelijk. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Afvoer naar het rioleringssysteem verstopt

De riolering is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een opstopping in het riool zorgt voor grote narigheden, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is aan te raden. Het riool is zodanig lang dat het vaststellen van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Gijzenrooi gaat doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Gijzenrooi

Het negeren van een slecht doorlopend rioolbuis heeft strekkende effecten bijvoorbeeld leidingbreuken, overstromingen en stank overlast. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioolsysteem in het huis.

CV installatie

De cv regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat uw cv zo optimaal en profijtelijk mogelijk draait. Loodgieter Gijzenrooi helpt u graag bij alle veel voorkomende cv klussen. Een goed verzorgde en geavanceerde boiler is sterker en bied naast een fikse besparing in stookkosten ook comfort en warmte in het verblijf.

24/7 loodgieter - onze monteurs zijn dienstbaar

Onze loodgieter spoed dienst is expliciet bedoeld voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijv. een grote verstopping in het riool, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten waterleiding.
Lekkage of serieuze verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.