loodgieter eindhoven

Loodgieter Gerwen

Diensten
Riool verstopt Gerwen
js_loader
24/7 bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio
spoedservice Gerwen
Loodgieter in Gerwen nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoer

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Vaak kunt u het probleem zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het slim om loodgieter Gerwen te contacteren. Wij verhelpen razendsnel en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopte leiding komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen dringend is, neem dan direct contact met ons op.

Hinder van lekkage in de woning?

Een waterlek in huis kan zeer ellendig zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan de woning kan aanrichten en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook kan leiden tot de groei van schimmels die je ziek kan maken. Een waterlek kan een redelijke belemmering zijn voor het dagelijkse leven. Daarom is het van wezelijk belang om meteen actie te ondernemen wanneer een waterlek in huis wordt gevonden.

Daklekkage verhelpen

Een daklekkage is normaal gesproken een dure en langdurige reparatie. Onze monteurs hebben de expertise en bekwaamheid om elk gebruikelijk daklekkage op te sporen en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen ook aanraden over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of aangetast hout. Mits nodig kunnen loodgieter Gerwen ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Verstopping in het riool oplossen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme problematiek, die doorgaans niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het lokaliseren van de opstopping het eerste is wat de monteur gaat doen. Aansluitend zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt veelal gebruikt om de opstopping te vinden.
riool inspectie met camera Gerwen

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en stank overlast. Het verlamt ook het gehele rioleringssysteem van de woning.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de opwarming van het woonhuis. Het is van essentieel belang dat de cv zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter Gerwen helpt graag aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, goed onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en biedt bovendien een fikse besparing op de energiekosten, wooncomfort en warmte in het huis.

24 uur monteur, onze installateurs zijn bereikbaar

De spoeddienst is specifiek ontworpen voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.
Hinder van lekkages of een serieuze verstopte leiding? Bel ons

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.