loodgieter eindhoven

Loodgieter Gerwen

Diensten
Riool verstopt Gerwen
js_loader
24/7 bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio
spoedservice Gerwen
Loodgieter Gerwen, bel nu
040-4567890​

Verhelpen dicht geraakte afvoer

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Vaak kunt u het probleem zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het slim om loodgieter Gerwen te contacteren. Wij verhelpen razendsnel en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de meest gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen dringend is, neem dan direct contact met ons op.

Lek in het plafon herstellen

Lekkages in huis kan een heuse nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan aanrichten en hoge reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook voor de groei van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een redelijke hindernis zijn voor je dagelijkse leven en kan hierdoor een impact op je dagelijkse routine vormen. Vandaar is het van aanzienlijk belang om direct actie te ondernemen wanneer je een waterlek in huis opmerkt. Het is essentieel om vlot te handelen om verdere afbreuk en problemen te vermeiden.

Daklekkage verhelpen

Een daklekkage is doorgaans een langdurige en kostbare reparatie om te verhelpen. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid meegenomen om iedere denkbare lekkage op het dak te traceren en te verhelpen. Ook kunnen zij u aanbevelen over de ontdekking zoals waterschades, schimmels of waterdoordrongen houtwerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en repareren mits nodig. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Hardnekkige verstopping in de riolering oplossen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme problematiek, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het lokaliseren van de opstopping het eerste is wat de monteur gaat doen. Aansluitend zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de opstopping te vinden.
riool inspectie met camera Gerwen

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en stank overlast. Het verlamt ook het gehele rioleringssysteem van de woning.

CV installatie

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de cv zo goed en productief mogelijk draait. Loodgieter Gerwen helpt u graag bij alle voorkomende cv taken. Een goed onderhouden en geavanceerde boiler is sterker en geeft naast een fikse besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in het huis.

Meteen een monteur nodig? Neem contact op.

De spoeddienst is specifiek ontworpen voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.
Heeft u last van lekkages of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze loodgieter!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.