loodgieter eindhoven

Loodgieter Genoenhuis

Onze overige diensten
Riool verstopt Genoenhuis
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij werken in de volgende regio‘s
spoedservice Genoenhuis
Loodgieter in Genoenhuis nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoerleiding

Heeft u een dichte afvoer in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem vaak zelf herstellen. Gaat dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter bellen uit Genoenhuis. Onze loodgieters kunnen de verstopping vlot en vakkundig verhelpen. Een opstopping komt pertinent op de meest onaangename en gekke tijden voor. Daardoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Ingeval de verstopping urgent is, neem dan meteen contact met ons op.

Hinder van waterlekkage in de woning

Een waterlek in de woning is een echte nachtmerrie. Niet alleen veroorzaakt het afbreuk aan het pand en hoge reparatiekosten, echter in het ergste situatie veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Kortom, een lek is een aanslag op uw dagelijks leven. Zodra u een lek in uw woning geconstateerd, is het zeer belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen.

waterlekkage aan het dak herstellen

Een daklekkage is normaal gesproken een langdurige en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise in huis om iedere soort lekkages op het dak op te sporen en te verhelpen. Daarnaast kunnen zij u suggereren over de bevindingen zoals waterschades, schimmels of rottend framewerk. Bovendien kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen wanneer dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Dichte het riool herstellen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme sores, die vaak niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het ontdekken van de verstopping het eerste is wat de monteur gaat doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt regelmatig gebruikt om de verstopte rioolbuis te identificeren.
riool inspectie met camera Genoenhuis

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft strekkende gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en stank overlast. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in de woning.

CV systemen

De cv zorgt ervoor dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat uw cv zo goed en winstgevend mogelijk werkt. Loodgieter Genoenhuis ondersteund u graag bij alle veel voorkomende cv reparaties. Een correct verzorgde en moderne boiler is efficienter en bied naast een enorme besparing op de energierekening ook plezier en warmte in uw woning.

24 uur monteur, wij zijn dienstbaar

Onze spoedservice is specifiek ontworpen voor de uiterst urgente loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.
Lekken of serieuze verstopping? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.