loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Gennep

Overige diensten
js_loader
Dag en nacht bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Gennep
Wij komen in de volgende gebieden
Snel een loodgieter in Gennep nodig?
040-123456​

Heeft u een dichte riolering in uw badkamer, douche, toilet of keuken? U kunt dit probleemgeval normaliter zelf herstellen. Lukt dit niet, dan moet u een loodgieter contacteren uit Gennep. Loodgieter Gennep zullen de verstopte leiding razendsnel en kundig fixen. Een opstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Daardoor zijn onze loodgieters 24/7 beschikbaar. Indien de verstopte riolering spoedeisend is, bel de loodgieter Gennep.

Last van lekkage?

Lekkage aan het dak is doorgaans een kostbare en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en vakkundigheid om elk soort daklek op te sporen en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanbevelen over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmel of verrot hout. Indien nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van lood en zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een kostenloze offerte aan..

Riool afvoer verstopping oplossen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle rioolbuizen samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is verstandig. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de opstopping lokaliseren. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en welke technieken nodig is. Camera inspectie wordt veel gebruikt om de obstructie vast te stellen.

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert ook het gehele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming systemen

De cv regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat uw boiler zo optimaal en winstgevend mogelijk werkt. Loodgieter Gennep ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler opdrachten. Een goed verzorgde en geavanceerde cv ketel is in topconditie en bied naast een flinke besparing in stookkosten ook wooncomfort en warmte in het verblijf.

24/7 spoed loodgieter

Onze loodgieter spoeddienst is expliciet gericht op de meest dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Denk hierbij aan een grote obstructie in het afvoerkanaal, kritieke lekkage aan het riool en een gesprongen (water) leiding.

js_loader
Lekken of omvangrijke verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat altijd voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het installeren van nieuw leidingwerk zijn enkele van de belangrijkste activiteiten. Tevens voert een loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld uw CV installatie.

Antwoord: Wij werken vanuit Gennep en komen graag bij u langs.

Antwoord: Voor opdrachten die ’s nachts, gedurende het weekeinde en/of op feestdagen worden verricht, wordt een toeslag gerekend bovenop het reguliere uurtarief. Vaak kan onze loodgieter u een telefonisch inschatting geven voor het tarief voor de uit te voeren klus.

Antwoord: veelal wordt een gebruikelijk onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: kleine verstoppingen zijn vaak zelf te verhelpen door het gebruik van een plopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Mits de verstopping dieper zit of hardnekkig is dan neemt u contact op met onze loodgieter.