loodgieter eindhoven

Loodgieter Gennep

Onze andere diensten
Riool verstopt Gennep
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij komen in de volgende gebieden
spoedservice Gennep
Snel een loodgieter in Gennep nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoerleiding

Heeft u een dichte riolering in de keuken, douche, badkamer of toilet? U kunt dit probleemgeval veelal zelf oplossen. Gaat dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Gennep. Loodgieter Gennep kunnen de verstopte leiding razendsnel en vakkundig oplossen. Een opstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Zodoende zijn wij dag en nacht bereikbaar. Wanneer de verstopping spoedeisend is, bel de loodgieter.

Watervlekken in het plafon verhelpen

Een lekkage in de woning is een onaangename situatie die niet alleen schade aan de woning en hoge reparatiekosten kan aanrichten, maar in het ergste geval ook kan leiden tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lek kan een werkelijke hindernis zijn voor het woonplezier. Daarom is het van essentieel belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra een lekkage in de woning wordt ontdekt.

Herstellen lekkage in het dak

Lekkages aan het dak is vaak een tijdrovende en dure reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de kennis en expertise meegenomen om iedere mogelijke lekken op het dak op te sporen en op te lossen. Tevens kunnen zij u suggereren over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of afbrokkelend timmerwerk. Bovendien kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen mits noodzakelijk. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Verstopte het riool verhelpen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme narigheden, die vaak niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het vaststellen van de opstopping het eerste is wat de loodgieter Gennep gaat doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt doorgaans gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Gennep

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, zoals leidingbreuken, overstromingen en stank overlast. Het stokt ook het hele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming systemen

De cv zorgt ervoor dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de cv zo goed en productief mogelijk functioneert. Loodgieter Gennep helpt u graag bij alle veel voorkomende cv taken. Een top verzorgde en geavanceerde ketel is in topconditie en geeft naast een fikse besparing in stookkosten ook woonplezier en warmte in de woning.

Direct een expert nodig? Neem contact op.

Onze spoeddienst is exclusief opgericht voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel onze loodgieter!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.