loodgieter eindhoven

Loodgieter Geldrop

Overige diensten
Riool verstopt Geldrop
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij zijn direct ter plaatse op uw locatie
spoedservice Geldrop
Met spoed een loodgieter in Geldrop nodig?
040-4567890​

Verhelpen verstopte afvoerleiding

Heeft u last van een geblokkeerde afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? Doorgaans kunt u het probleemgeval zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het slim om loodgieter Geldrop te bellen. Onze loodgieters herstellen razendsnel en kundig de verstopte leiding. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Als de ontstoppen urgent is, neem dan onmiddellijk contact met onze loodgieters op.

Waterlekkage gevonden in de woning?

Een waterlekkages in huis kan zeer vervelend zijn, aangezien het niet alleen schade aan het huis kan aandoen en prijzige herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook kan leiden tot de toename van schimmel die je ziek kan maken. Een waterlek kan een behoorlijke overlast zijn voor het woongenot. Daardoor is het van aanzienlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra een waterlek in huis wordt geconstateerd.

Overlast van waterlekkage in het dak

Lekkages aan het dak is doorgaans een prijzige en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de expertise en deskundigheid om elk type daklek op te sporen en te herstellen. Zij kunnen u ook aanraden over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of aangetast houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen loodgieter Geldrop ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat loodgieter Geldrop voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Riool verstopping verhelpen

De riolering is de afvoer waar alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopping in het rioleringssysteem veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is verstandig. De riolering is zo lang dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de verstopping opsporen. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt veel toegepast om de verstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Geldrop

Het niet reinigen van een verstopte riolering leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het stokt ook het gehele afvoersysteem van het huis.

CV systemen

De cv regelt dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de centrale verwarming zo optimaal en productief mogelijk draait. Loodgieter Geldrop ondersteund u graag bij alle voorkomende centrale verwarming reparaties. Een klasse onderhouden en moderne ketel is in topconditie en geeft naast een flinke besparing in stookkosten ook wooncomfort en warmte in het huis.

Meteen een loodgieter nodig?

Onze spoedservice is expliciet gericht op de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijvoorbeeld een grote verstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan de afvoer en een gebarsten leiding.
Last van lekken of een serieuze verstopte leiding? Bel loodgieter Geldrop!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.