loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Ekkersrijt

Meer diensten
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-123456
loodgieter Ekkersrijt
Wij komen in de volgende regio‘s
Met spoed een loodgieter in Ekkersrijt nodig?
040-123456​

Heeft u een dichte afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? U kunt dit probleem veelal zelf verhelpen. Wil dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Ekkersrijt. Onze loodgieters kunnen de verstopping razendsnel en kundig verhelpen. Een verstopte leiding komt pertinent op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Daardoor zijn wij dag en nacht beschikbaar. Als de verstopping dringend is, bel de loodgieter Ekkersrijt.

Last van lekkages?

Een daklekkage is regelmatig een dure en slepende reparatie. Onze technici hebben de ervaring en vakkundigheid om elk soort daklekkage te lokaliseren en te repareren. Zij kunnen u ook adviseren over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of verrot houtwerk. Mits nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van loodwerk verrichten. Benieuwd wat loodgieter Ekkersrijt voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Riool afvoer verstopping oplossen

Het rioleringssysteem is de hoofdleiding waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote ellende, die vaak niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het ontdekken van de opstopping het eerste is wat de monteur gaat doen. Aansluitend zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de verstopping te herkennen.

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande effecten bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in de woning.

CV installatie

De cv regelt dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de centrale verwarming zo optimaal en productief mogelijk draait. Loodgieter Ekkersrijt ondersteund u graag bij alle voorkomende centrale verwarming reparaties. Een top onderhouden en moderne cv ketel is efficienter en bied naast een enorme besparing in stookkosten ook comfort en warmte in het huis.

24/7 spoed diensten

Onze spoeddienst is exclusief ontworpen voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.

js_loader
Heeft u last van lekkages of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan riolering en leidingwerk. Met name verstopte leidingen en het aanleggen van nieuwe leidingen behoort tot de gebruikelijke werkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere de centrale verwarming.

Antwoord: Wij komen uit Ekkersrijt en komen graag bij u langs in Heuvel, Houtens, Driehoek, Vossenhol, Kemenade.

Antwoord: nood diensten in de nacht, het weekeinde of op feestdagen hebben een toeslag op de normale prijs. Onze monteur kan u vaak per telefoon een prijsinschatting maken voor de reparatie.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudstermijn aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.

Antwoord: eenvoudige verstoppingen zijn veelal zelf goed te verhelpen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo vermeid u extra uitgaven aan de loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan neemt u contact op met onze monteur.