loodgieter eindhoven

Loodgieter Ekkersrijt

Diensten
Riool verstopt Ekkersrijt
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio‘s
spoedservice Ekkersrijt
Met spoed een loodgieter in Ekkersrijt nodig?
040-4567890​

Dichte afvoer gangbaar maken

Heeft u een verstopte afvoerleiding in de douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem vaak zelf verhelpen. Zo niet, dan is het aan te raden de loodgieter bellen uit Ekkersrijt. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding razendsnel en kundig verhelpen. Een verstopte leiding komt altijd op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Zodoende zijn onze loodgieters dag en nacht beschikbaar. Mits de verstopte leiding spoedeisend is, bel ons.

Waterlekkage in de badkamer herstellen

Een waterlek in de woning is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je huis kan veroorzaken en hoge herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een waterlekkage kan een behoorlijke hinder zijn voor het dagelijkse leven. Het is dus van aanzienlijk belang om acuut actie te ondernemen zodra je een lekkage in de woning vind.

Overlast van waterlekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is normaal gesproken een tijdrovende en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de kennis en expertise meegenomen om elke soort lekken op het dak te traceren en te herstellen. Tevens kunnen zij u adviseren over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of aangetast timmerwerk. Tevens kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en repareren indien dit nodig is. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Riool verstopping verwijderen

De riolering is de leiding waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote sores, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is aan te raden. Het riool is dermate lang dat het vinden van de verstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de verstopping te vinden.
riool inspectie met camera Ekkersrijt

Het negeren van een slecht doorlopend riool heeft strekkende effecten bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in uw verblijf.

Centrale Verwarming systemen

De cv zorgt ervoor dat uw huis verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de cv zo goed en winstgevend mogelijk draait. Loodgieter Ekkersrijt helpt u graag bij alle voorkomende cv opdrachten. Een correct verzorgde en moderne boiler is in topconditie en geeft naast een fikse besparing in energiekosten ook wooncomfort en warmte in het verblijf.

Nu een expert inschakelen

De spoeddienst is expliciet bedoeld voor de meest dringende soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende dag. Bijvoorbeeld een grootschalige obstructie in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten waterleiding.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.