loodgieter eindhoven

Loodgieter Ekenrooi

Onze andere diensten
Riool verstopt Ekenrooi
js_loader
24/7 tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen bij u in Ekenrooi
spoedservice Ekenrooi
Loodgieter in Ekenrooi nodig?
040-4567890​

Oplossen dicht geraakte leiding

Heeft u een verstopte afvoer in uw keuken, douche, badkamer of toilet? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf oplossen. Lukt dit niet, dan is het aan te raden de loodgieter contacteren uit Ekenrooi. Wij kunnen de verstopte leiding razendsnel en kundig ontstoppen. Een verstopping komt immers op de meest onmogelijke en gekke tijden voor. Daarom zijn onze loodgieters dag en nacht, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopte afvoer urgent is, bel de loodgieter Ekenrooi.

Lekkage gevonden in huis?

Waterlekkages in huis kan een heuse nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen schade aan je huis kan teweegbrengen en prijzige herstelkosten met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook voor de groei van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een tamelijke belemmering zijn voor je woongenot en kan daarom een impact op je dagelijkse routine vormen. Daarom is het van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen zodra je een lekkage in huis ziet. Het is cruciaal om vlot te handelen om verdere schade en problematiek te voorkomen.

Last van waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is meestal een langdurige en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de kennis en expertise meegenomen om elke soort lekkages op het dak op te sporen en op te lossen. Tevens kunnen onze dakdekkers u aanbevelen over de ontdekking zoals waterschades, schimmel of aangetast framewerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en repareren wanneer nodig. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Verstopte het riool herstellen

De riolering is de leiding waar alle afvoerleidingen op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopte leiding traceren. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor apparatuur nodig is. Camera inspectie wordt veel gebruikt om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Ekenrooi

Het niet schoonmaken van een verstopte riolering leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert ook het hele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt voor de warmte regulatie in het woonhuis. Het is van groot belang dat de ketel zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter Ekenrooi helpt graag met al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een moderne, top onderhouden verwarmingsketel is efficiënter en geeft daarnaast een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in uw woning.

Direct een loodgieter inzetten

De loodgieter spoed dienst is expliciet bedoeld voor de hoogst dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijvoorbeeld een grootschalige opstopping in het riool, kritieke lekkage aan het riool en een gesprongen waterleiding.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem contact op

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.