loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Ekenrooi

Diensten
js_loader
Dag en nacht bereikbaar

Neem contact op

040-123456
loodgieter Ekenrooi
Wij zijn snel ter plaatse op uw adres
Loodgieter Ekenrooi nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte riolering in uw toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval veelal zelf oplossen. Wil dit niet, dan moet u de loodgieter bellen uit Ekenrooi. Loodgieter Ekenrooi zullen de verstopping vlot en vakkundig fixen. Een verstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Daardoor zijn wij ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopping spoedeisend is, bel de loodgieter Ekenrooi.

Last van lekkage?

Een daklekkage is doorgaans een prijzige en langdurige reparatie. Onze technici hebben de ervaring en vakkundigheid om elk gebruikelijk daklekkage te vinden en te herstellen. Zij kunnen ook aanbevelen over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of verrot houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk verrichten. Nieuwsgierig wat onze dakdekkers voor u kunnen doen? Bel ons.

Riool afvoer verstopping oplossen

Het riool is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor enorme ellende, die doorgaans niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de enige oplossing. Het riool is dermate lang dat het opsporen van de verstopping het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de opstopping te herkennen.

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft strekkende gevolgen zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank overlast. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in uw woning.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat uw cv zo optimaal en winstgevend mogelijk functioneert. Loodgieter Ekenrooi helpt u graag bij alle veel voorkomende cv klussen. Een klasse onderhouden en moderne cv ketel is efficienter en geeft naast een enorme besparing op de energieafrekening ook wooncomfort en warmte in uw woning.

Nu een loodgieter nodig?

Onze loodgieter spoed dienst is speciaal gericht op de hoogst urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Bijvoorbeeld een enorme verstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkage aan de riolering en een gesprongen leiding.

js_loader
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende dag? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan riolering en leidingen. Met name verstopte afvoeren en het plaatsen van nieuwe leidingen behoort tot de hoofdwerkzaamheden. Tevens verricht de loodgieter ook onderhoud aan onder andere de CV.

Antwoord: Wij komen uit Ekenrooi en komen graag bij u langs.

Antwoord: Voor klussen die ’s nachts, gedurende het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere tarief. Veelal kan onze technicus u een telefonisch inschatting geven voor het tarief voor de klus.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan wisselen tussen elk jaar tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: makkelijke verstoppingen zijn veelal zelf op te lossen door het gebruik van een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit om onnodige kosten van de loodgieter te vermeiden. Indien de verstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.