loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Eindhoven

Overige diensten
js_loader
Altijd bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Eindhoven
Wij komen in de volgende gebieden
Met spoed een loodgieter in Eindhoven nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte riolering in uw douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem meestal zelf oplossen. Wil dit niet, dan is het aan te raden een loodgieter bellen uit Eindhoven. Wij kunnen de verstopte leiding razendsnel en kundig verhelpen. Een opstopping komt immers op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn onze loodgieters dag en nacht bereikbaar. Mits de verstopte afvoer dringend is, bel de loodgieter Eindhoven.

Overlast door lekkages?

Lekkage aan het dak is normaal gesproken een prijzige en langdurige reparatie. Onze technici hebben de expertise en vakkundigheid om elk gebruikelijk lekkage te lokaliseren en te fixen. Zij kunnen u ook adviseren over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of verrot hout. Mits nodig kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van loodwerk uitvoeren. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Bel ons.

Riool afvoer ontstoppen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme sores, die vaak niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het opsporen van de verstopping het eerste is wat de loodgieter zal doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de obstructie te herkennen.

Het niet herstellen van een verstopt afvoerbuis heeft vergaande gevolgen zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in het verblijf.

Centrale Verwarming installatie

De cv zorgt ervoor dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat uw cv zo optimaal en rendabel mogelijk werkt. Loodgieter Eindhoven ondersteund u graag bij alle veel voorkomende cv reparaties. Een klasse verzorgde en geavanceerde ketel is in topconditie en bied naast een fikse besparing op de energieafrekening ook woonplezier en warmte in het woonhuis.

24/7 nood loodgieter

De spoeddienst is speciaal opgericht voor de meest dringende loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.

js_loader
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt vaak verstoppingen. Verstopte leidingen en het plaatsen van nieuwe leidingen zijn de de belangrijkste opdrachten. Tevens voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.

Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en helpen u graag in Vlokhoven, Biezenkuilen, Aanschot, Gennep, ’t Hofke

Antwoord: spoed diensten in de nacht, het weekeinde of op feestdagen hebben een toeslag op de normale prijs. Onze reparateur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de klus.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: kleine verstoppingen zijn vaak zelf goed te verhelpen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Dit om extra kosten van de loodgieter te vermeiden. Als de verstopping dieper zit of hardnekkig is dan neemt u contact op met onze loodgieter.