loodgieter eindhoven

Loodgieter Eind

Overige diensten
Riool verstopt Eind
js_loader
Altijd bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Eind
Snel een loodgieter in Eind nodig?
040-4567890​

Dichte leiding gangbaar maken

Heeft u een verstopte afvoer in de toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleem normaliter zelf oplossen. Wil dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Eind. Wij zullen de verstopte leiding razendsnel en kundig verhelpen. Een opstopping komt immers op de meest ongelegen en gekke tijden voor. Daarom zijn onze loodgieters ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Ingeval de verstopping spoedeisend is, bel ons.

Lekkage ontdekt in de woning?

Een waterlekkages in huis is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je woning kan aanrichten en hoge reparaties met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmel kan dragen die je ziek maken. Een waterlek kan een redelijke overlast zijn voor je woongenot. Het is daarom van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer je een waterlek in het woonhuis opmerkt.

Daklekkage oplossen

Een daklekkage is vaak een langdurige en dure reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid onder de riem om elke soort lekkage op het dak te vinden en op te lossen. Daarnaast kunnen zij u suggereren over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of aangetast houtwerk. Tevens kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en repareren mits noodzakelijk. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Opstopping in het rioleringssysteem verhelpen

Het riool is de hoofdleiding waar alle afvoeren op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme sores, die veelal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het riool is dermate lang dat het ontdekken van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Eind zal doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Eind

Het negeren van een slecht doorlopend afvoer heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in de woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van uw woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de ketel zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter Eind helpt graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en biedt tevens een fikse besparing op de stookkosten, woonplezier en warmte in de woning.

Onmiddellijk een expert inzetten

De spoeddienst is speciaal ontworpen voor de meest urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige rioolverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Lekkages of serieuze verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.