loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Eeneind

Andere diensten
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Eeneind
Wij komen bij u in Eeneind
Direct een loodgieter in Eeneind nodig?
040-123456​

Heeft u last van een dichtgelopen afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? Menigmaal kunt u het probleemgeval zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter in te schakelen. Loodgieter Eeneind verhelpen razendsnel en kundig de dichte afvoer. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Mits de ontstoppen spoedeisend is, neem dan direct contact met onze loodgieters op.

Last van lekkages?

Een daklekkage is veelal een dure en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de kennis en competentie om elk voorkomend daklekkage te lokaliseren en te herstellen. Zij kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmel of aangetast houtwerk. Mits noodzakelijk kunnen onze dakdekkers ook onderhoud en reparatie van lood- en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Riool verstopping oplossen

De riolering is de leiding waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote ellende, die doorgaans niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het vinden van de verstopping het eerste is wat de loodgieter Eeneind gaat doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt doorgaans gebruikt om de verstopte afvoer te identificeren.

Het niet reinigen van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het stokt ook het gehele rioolsysteem van het huis.

Centrale Verwarming systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter in Eeneind helpt u graag aan al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, top onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en biedt bovendien een flinke besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in de woning.

Nu een nood loodgieter nodig?

Onze spoedservice is specifiek bedoeld voor de meest urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijv. een enorme opstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan de riolering en een gesprongen leiding.

js_loader
Lekkage of serieuze verstopping? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstopte leidingen en het aanleggen van nieuwe leidingen zijn enkele van de voornaamste activiteiten. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijv. de centrale verwarming.

Antwoord: Wij rijden vanuit Eeneind en komen graag bij u langs in ’t Coll, Opwetten, Refeling, Urkhoven, ’t Hofke.

Antwoord: nood diensten in de nacht, het weekend of op feestdagen hebben een toeslag op het normale tarief. Onze technicus kan u doorgaans per telefoon een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.

Antwoord: vaak wordt een standaard onderhoudsinterval voorgeschreven, dit kan wisselen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: Lichte verstoppingen mogen meestal zelf worden verholpen met een plopper. Dit vermeid onnodige uitgaven aan de ontstoppingsmonteur. Indien de verstopping dieper in de leiding zit of stevig is, contacteer onze ontstoppingsmonteur.