loodgieter eindhoven

Loodgieter Eeneind

Overige diensten
Riool verstopt Eeneind
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij werken in de volgende regio
spoedservice Eeneind
Loodgieter in Eeneind nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u een verstopte afvoerleiding in de badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleemgeval meestal zelf herstellen. Lukt dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter bellen uit Eeneind. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding snel en vakkundig fixen. Een opstopping komt immers op de meest onmogelijke en gekke momenten voor. Daarom zijn onze loodgieters 24/7 bereikbaar. Mits de verstopte afvoer dringend is, bel ons.

Waterlekkage in het plafon verhelpen

Een waterlekkage in huis is een vervelende gebeurtenis die niet alleen schade aan de woning en prijzige reparatiekosten kan aanrichten, desalniettemin in het ergste geval ook kan resulteren tot schimmels waarvan je ziek kan worden. Een lek kan een werkelijke belemmering zijn voor het woonplezier. Daardoor is het van wezenlijk belang om direct actie te ondernemen wanneer een lek in huis wordt ontdekt.

Overlast van daklekkage

Een daklekkage is regelmatig een prijzige en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de kennis en deskundigheid om elk voorkomend daklekkage te vinden en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen u ook adviseren over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of aangetast houtwerk. Indien nodig kunnen loodgieter Eeneind ook onderhoud en reparatie van loodwerk verrichten. Nieuwsgierig wat loodgieter Eeneind voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Dichte het riool herstellen

Het riool is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme sores, die vaak niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het riool is dermate lang dat het vaststellen van de obstructie het eerste is wat de loodgieter gaat doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de verstopte rioolbuis te identificeren.
riool inspectie met camera Eeneind

Het negeren van een verstopt afvoer heeft strekkende gevolgen bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete rioolsysteem in de woning.

Centrale Verwarming installatie

De cv regelt dat uw woning verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat de cv zo optimaal en winstgevend mogelijk werkt. Loodgieter Eeneind ondersteund u graag bij alle voorkomende cv taken. Een klasse onderhouden en geavanceerde ketel is efficienter en bied naast een enorme besparing in stookkosten ook plezier en warmte in de woning.

Nu een loodgieter inzetten

Onze spoedservice is expliciet gericht op de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een grootschalige opstopping in het riool, ernstige lekkage aan het riool en een gesprongen (water) leiding.
Last van lekkages of een serieuze verstopte leiding? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.