loodgieter eindhoven

Loodgieter Driehoek

Diensten
Riool verstopt Driehoek
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn snel ter plekke op uw adres
spoedservice Driehoek
Loodgieter in Driehoek nodig?
040-4567890​

Ontstoppen verstopte afvoer

Heeft u een verstopte afvoer in uw keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleem vaak zelf oplossen. Gaat dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Driehoek. Loodgieter Driehoek kunnen de verstopping razendsnel en vakkundig herstellen. Een verstopping komt altijd op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Daardoor zijn wij dag en nacht bereikbaar. Indien de verstopping dringend is, bel ons.

Lek in het plafon herstellen

Een waterlekkage in huis is een vervelende gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan het huis en prijzige reparatiekosten kan aanrichten, maar in het ellendige geval ook kan leiden tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een werkelijke belemmering zijn voor het dagelijks leven. Daarom is het van onmisbaar belang om meteen actie te ondernemen zodra een waterlekkage in huis wordt gevonden.

Herstellen waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is vaak een tijdrovende en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid meegenomen om elke denkbare lekkage aan het dak op te sporen en op te lossen. Daarnaast kunnen zij u aanbevelen over hun ontdekking zoals waterschades, schimmel of rottend houtwerk. Bovendien kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk inspecteren en vernieuwen wanneer dit noodzakelijk is. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Afvoerleiding naar het riool verstopt

De riolering is de leiding waar alle afvoerleidingen op zijn aangesloten. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden. De riolering is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de opstopping lokaliseren. De loodgieter zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en welke apparatuur nodig is. Een camera-onderzoek wordt normaal gesproken gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Driehoek

Het negeren van een verstopt afvoerbuis heeft strekkende gevolgen zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in het verblijf.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in het huis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en doeltreffend mogelijk werkt. Uw loodgieter Driehoek helpt u graag aan al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt bovendien een fikse besparing op de stookkosten, comfort en warmte in het verblijf.

Nu een loodgieter nodig? Neem contact op!

De spoeddienst is expliciet gericht op de hoogst urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Denk hierbij aan een enorme obstructie in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan de afvoer en een gebarsten leiding.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.