loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Driehoek

Onze overige diensten
js_loader
24/7 bereikbaar

Neem contact op

040-123456
loodgieter Driehoek
Wij komen in de volgende gebieden
Met spoed een loodgieter in Driehoek nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval meestal zelf herstellen. Gaat dit niet, dan is het raadzaam de loodgieter contacteren uit Driehoek. Loodgieter Driehoek zullen de verstopte leiding snel en vakkundig ontstoppen. Een verstopte leiding komt altijd op de meest onaangename en gekke momenten voor. Daardoor zijn onze loodgieters dag en nacht bereikbaar. Ingeval de verstopte pijpleiding urgent is, neem dan meteen contact met ons op.

Last van lekkage?

Een daklekkage is veelal een kostbare en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en bekwaamheid om elk gebruikelijk daklek te vinden en te repareren. Zij kunnen ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of verrot hout. Mits nodig kunnen loodgieter Driehoek ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Riool verstopping oplossen

Het riool is de leiding waar alle afvoeren op uit komen. Een opstopping in het riool zorgt voor grote ellende, die vaak niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de beste keuze. Het riool is zodanig lang dat het lokaliseren van de verstopping het eerste is wat de loodgieter Driehoek gaat doen. Vervolgens zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de verstopping te herkennen.

Het negeren van een slecht doorlopend afvoer heeft strekkende effecten zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in uw woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van uw huis. Het is van fundamenteel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en slim mogelijk zijn werk doet. De loodgieter Driehoek zal u graag helpen aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, top onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en geeft daarnaast een fikse besparing op de verwarmingskosten, woonplezier en warmte in de woning.

24/7 nood loodgieter

De spoeddienst is speciaal gericht op de uiterst urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een grote opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkage aan de riolering en een gesprongen waterleiding.

js_loader
Lekken of vervelende verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan riolering en leidingwerk. Vooral verstopte leidingen en het plaatsen van nieuwe leidingen behoort tot de hoofdwerkzaamheden. Tevens verricht de loodgieter ook onderhoud aan bijvoorbeeld de boiler.

Antwoord: Wij komen uit Driehoek helpen u graag in Vossenhol, Hooidonk, Ekkersrijt, Heuvel, Bokt.

Antwoord: Voor klussen die ’s nachts, tijdens het weekend en/of op feestdagen worden verricht, komt er een toeslag bovenop het normale tarief. Veelal kan onze technicus u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de werkzaamheden.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan wisselen tussen jaarlijks tot 2 of 3 jaarlijks.

Antwoord: Kleine verstoppingen kunnen normaal gesproken zelf worden verholpen met een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit voorkomt extra uitgaven aan de ontstoppingsmonteur. Als de opstopping dieper in de afvoer zit of stevig is, neem contact op met onze ontstoppingsmonteur.