loodgieter eindhoven

Loodgieter Djept

Diensten
Riool verstopt Djept
js_loader
Tot uw dienst

Neem contact op

040-4567890
Wij zijn snel ter plekke op uw adres
spoedservice Djept
Loodgieter in Djept nodig?
040-4567890​

Verhelpen dichte afvoerleiding

Heeft u last van een dichtgelopen afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Vaak kunt u het probleemgeval zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om ons te bellen. Wij herstellen snel en kundig de verstopte pijpleiding. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Indien de ontstoppen urgent is, neem dan onmiddellijk contact met onze loodgieters op.

Waterlekkage gevonden in de woning?

Een waterlekkage in de woning kan zeer lastig zijn, aangezien het niet alleen schade aan de woning kan aanrichten en hoge reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het slechtste geval ook kan resulteren tot de groei van schimmel die je ziek kan maken. Een waterlekkage kan een tamelijke overlast zijn voor het dagelijkse leven. Dus is het van aanzienlijk belang om direct actie te ondernemen zodra een waterlek in huis wordt gevonden.

Overlast van daklekkage

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een tijdrovende en dure reparatie om te herstellen. Onze technici hebben de ervaring en expertise in huis om elke mogelijke lekkages op het dak op te sporen en op te lossen. Daarnaast kunnen onze monteurs u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschades, schimmel of afbrokkelend houtwerk. Daarnaast kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen indien noodzakelijk. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Verstopte het riool oplossen

De riolering is de afvoer waar alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopping in het riool zorgt voor omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding vinden. De monteur zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en wat voor instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt veel toegepast om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Djept

Het niet herstellen van een slecht doorlopend riool heeft strekkende gevolgen bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete rioolsysteem in uw verblijf.

CV installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van uw huis. Het is van groot belang dat de cv zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter in Djept zal u graag helpen met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, wooncomfort en warmte in het woonhuis.

Meteen een spoed monteur nodig?

De spoedservice is exclusief ontworpen voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.
Hinder van lekkages of een ernstige verstopte leiding? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.