loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Djept

Onze overige diensten
js_loader
Altijd beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Djept
Wij werken bij u in de buurt
Direct een loodgieter in Djept nodig?
040-123456​

Heeft u hinder van een verstopte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Menigmaal kunt u dit probleem zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het slim om loodgieter Djept te bellen. Wij herstellen vlot en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Als de ontstoppen urgent is, neem dan meteen contact met ons op.

Overlast door lekkage?

Een daklekkage is vaak een slepende en kostbare reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid onder de riem om elke mogelijke lekkages op het dak op te sporen en te herstellen. Tevens kunnen zij u adviseren over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of afbrokkelend houtwerk. Daarnaast kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen indien dit nodig is. Neem direct nog contact met ons op of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Riool afvoer verstopping verhelpen

Het rioleringssysteem is de afvoer waarop alle afvoerleidingen op elkaar aansluiten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen die in de meeste gevallen niet zelfstandig kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is de beste oplossing. Het rioleringssysteem is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding traceren. De loodgieter zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en welke apparatuur nodig zijn. Camera onderzoek wordt veel toegepast om de obstructie vast te stellen.

Het negeren van een verstopt afvoer heeft strekkende gevolgen zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert bovendien het complete rioolsysteem in uw woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de cv zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter in Djept zal u graag helpen aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, top onderhouden verwarmingsketel is efficiënter en biedt tevens een aanzienlijke besparing op de stookkosten, wooncomfort en warmte in het woonhuis.

Direct een spoed loodgieter nodig?

De spoeddienst is specifiek opgericht voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.

js_loader
Heeft u last van lekkage of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende dag? Bel onze monteur!

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt meestal verstoppingen. Verstoppingen en het plaatsen van nieuwe leidingen zijn de de voornaamste klussen. Bovendien verricht een loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.

Antwoord: wij werken vanuit Djept en helpen u graag in Heistraat, Sliffert, Muggenhol, Heike, Berkt

Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend en/of op feestdagen worden uitgevoerd, wordt een toeslag gerekend bovenop het reguliere tarief. Vaak kan onze loodgieter u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de uit te voeren opdracht.

Antwoord: vaak wordt een standaard onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen elk jaar tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: kleine verstoppingen zijn vaak zelf op te lossen door het gebruik van een plopper en ontstoppingsmiddelen. Zo vermeid u extra kosten van een loodgieter. Indien de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.