loodgieter eindhoven

Loodgieter Diepenbroek

Meer diensten
Riool verstopt Diepenbroek
js_loader
24/7 bereikbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij komen in de volgende regio‘s
spoedservice Diepenbroek
Loodgieter Diepenbroek, bel ons
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoerleiding

Heeft u een dichte riolering in uw badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleem doorgaans zelf oplossen. Lukt dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Diepenbroek. Onze loodgieters kunnen de verstopte leiding razendsnel en vakkundig ontstoppen. Een verstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij 24/7 beschikbaar. Als de verstopte leiding urgent is, bel de loodgieter.

Hinder van waterlekkage in de woning?

Waterlekkages in de woning kan een ware nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan je woning kan aanrichten en prijzige reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook voor de groei van schimmel kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een behoorlijke belemmering zijn voor je dagelijkse leven en kan hierdoor een aanslag op je dagelijkse routine vormen. Daarom is het van vitaal belang om meteen actie te ondernemen zodra je een waterlek in de woning vindt. Het is cruciaal om vlot te handelen om verdere afbreuk en ellende te voorkomen.

waterlekkage in het dak oplossen

Een daklekkage is meestal een langdurige en kostbare reparatie om te herstellen. Onze technici hebben de ervaring en expertise meegenomen om iedere soort lekkages aan het dak op te sporen en te herstellen. Ook kunnen onze dakdekkers u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of waterdoordrongen framewerk. Bovendien kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en herstellen mits nodig. Neem vandaag nog contact op met onze dakdekkers of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Opstopping in de riolering herstellen

Het riool is de leiding waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het riool zorgt voor grote narigheden, die vaak niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is de enige oplossing. Het riool is dermate lang dat het lokaliseren van de obstructie het eerste is wat de monteur zal doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt veelal gebruikt om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Diepenbroek

Het niet reinigen van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het verlamt ook het gehele afvoersysteem van de woning.

CV installatie

De cv regelt dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo optimaal en productief mogelijk draait. Loodgieter Diepenbroek helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler reparaties. Een klasse verzorgde en moderne cv ketel is in topconditie en geeft naast een flinke besparing op de energierekening ook woonplezier en warmte in het verblijf.

Direct een monteur nodig? Neem contact op!

De loodgieter spoed dienst is speciaal gericht op de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een grootschalige opstopping in het rioleringssysteem, ernstige lekkages aan de riolering en een gebarsten waterleiding.
Lekken of grote verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat altijd voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.