loodgieter eindhoven

Loodgieter De Heuvel

Overige diensten
Riool verstopt De Heuvel
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken bij u in de buurt
spoedservice De Heuvel
Direct een loodgieter in De Heuvel nodig?
040-4567890​

Verstopte afvoer gangbaar maken

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw keuken, badkamer, toilet of douche? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf oplossen. Gaat dit niet, dan is het aan te raden de loodgieter bellen uit De Heuvel. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding snel en vakkundig oplossen. Een verstopping komt immers op de meest onmogelijke en gekke momenten voor. Daarom zijn onze loodgieters 24/7 bereikbaar. Indien de verstopte leiding urgent is, bel de loodgieter.

Waterlekkage herstellen

Een waterlekkage in huis is een werkelijke nachtmerrie. Niet alleen veroorzaakt het afbreuk aan de woning en prijzige reparaties, echter in het akelige geval veroorzaakt het ook schimmel die mensen ziek maakt. Kortom, een lek is een aanslag op uw woongenot. Zodra u een lek in uw huis ontdekt, is het zeer belangrijk om onmiddellijk actie te ondernemen.

Overlast van waterlekkage aan het dak

Een daklekkage is meestal een langdurige en prijzige reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de ervaring en expertise onder de riem om elke soort lekkage op het dak op te sporen en op te lossen. Bovendien kunnen onze monteurs u suggereren over de ontdekking zoals waterschades, schimmels of rottend framewerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen wanneer dit nodig is. Neem direct nog contact op met onze monteurs of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Rioleringssysteem verstopping oplossen

De riolering is de afvoer waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote narigheden, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is de enige oplossing. Het riool is dermate lang dat het vaststellen van de verstopping het eerste is wat de loodgieter De Heuvel gaat doen. Nadien zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera De Heuvel

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tegelijkertijd het complete afvoersysteem in het huis.

CV installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de verwarming van het woonhuis. Het is van fundamenteel belang dat de ketel zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter De Heuvel zal u graag helpen met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de energiekosten, comfort en warmte in het woonhuis.

Nu een monteur nodig? Neem contact op.

De loodgieter spoeddienst is specifiek gericht op de hoogst dringende sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een enorme verstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkage aan de afvoer en een gesprongen leiding.
Last van lekkage of een grote verstopte leiding? Bel loodgieter De Heuvel!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.