loodgieter eindhoven

Loodgieter Boord

Onze andere diensten
Riool verstopt Boord
js_loader
24/7 bereikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij komen bij u in de buurt
spoedservice Boord
Direct een loodgieter in Boord nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoerleiding

Heeft u last van een dichtgelopen afvoer in de toilet, badkamer, douche of keuken? Doorgaans kunt u dit probleemgeval zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het slim om de loodgieter in te schakelen. Onze loodgieters verhelpen snel en vakkundig de verstopte leiding. Een verstopte leiding komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de ontstoppen dringend is, neem dan direct contact met ons op.

Lekkage ontdekt in de woning?

Een waterlek in huis kan zeer lastig zijn, aangezien het niet alleen afbreuk aan het huis kan aandoen en prijzige herstelkosten met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook kan leiden tot de toename van schimmels die je ziek kan maken. Een waterlek kan een behoorlijke belemmering zijn voor het woongenot. Dus is het van aanzienlijk belang om meteen actie te ondernemen zodra een lek in huis wordt geconstateerd.

Last van waterlekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is doorgaans een slepende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de kennis en deskundigheid meegenomen om elke denkbare lekken op het dak op te sporen en te verhelpen. Bovendien kunnen onze monteurs u aanbevelen over hun ontdekking zoals waterschade, schimmels of aangetast timmerwerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen mits noodzakelijk. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Verstopping in het rioleringssysteem herstellen

Het rioleringssysteem is de afvoer waarop alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopping in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die meestal niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is aan te raden. Het rioleringssysteem is zo uitgestrekt dat het eerste wat de technicus zal doen is de opstopping lokaliseren. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden verholpen en welke apparatuur nodig is. Een camera-inspectie wordt normaal gesproken toegepast om de obstructie te herkennen.
riool inspectie met camera Boord

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert ook het gehele afvoersysteem van het huis.

CV installatie

De cv zorgt ervoor dat uw woonhuis opgewarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de boiler zo goed en winstgevend mogelijk draait. Loodgieter Boord ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler taken. Een klasse onderhouden en moderne ketel is in topconditie en bied naast een enorme besparing in energiekosten ook comfort en warmte in de woning.

Nu een loodgieter nodig? Neem contact op.

Onze spoedservice is expliciet bedoeld voor de uiterst dringende soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Bijvoorbeeld een grootschalige verstopping in het rioleringssysteem, kritieke lekkage aan de riolering en een gesprongen waterleiding.
Last van lekken of een grote verstopte leiding? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.