loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Boord

Overige diensten
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Boord
Wij zijn snel ter plaatse op uw locatie
Loodgieter Boord nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte afvoer in uw keuken, douche, badkamer of toilet? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf oplossen. Lukt dit niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Boord. Loodgieter Boord kunnen de verstopping vlot en kundig verhelpen. Een opstopping komt pertinent op de meest ongelegen en gekke tijdstippen voor. Daardoor zijn wij 24/7 bereikbaar. Als de verstopping urgent is, bel ons.

Overlast door lekkages?

Een daklekkage is meestal een langdurige en dure reparatie om op te lossen. Onze technici hebben de kennis en expertise onder de riem om elke mogelijke lekken aan het dak te vinden en te verhelpen. Daarnaast kunnen zij u recommanderen over de bevindingen zoals waterschades, schimmel of waterdoordrongen framewerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en repareren mits nodig. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Riool verstopping oplossen

De riolering is de leiding waar alle afvoerleidingen op elkaar aansluiten. Een verstopping in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo groot dat het eerste wat de monteur zal doen is de opstopping lokaliseren. De monteur zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor apparatuur nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt normaal gesproken gebruikt om de verstopping te herkennen.

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, overstromingen en nare luchtjes. Het stokt ook het hele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van cruciaal belang dat de cv zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter in Boord helpt u graag aan al uw behoeften op het gebied van CV installaties. Een moderne, top onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, wooncomfort en warmte in uw woning.

24/7 nood diensten

De spoedservice is expliciet bedoeld voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Bijv. een grootschalige obstructie in het rioleringssysteem, kritieke lekkages aan het riool en een gesprongen leiding.

js_loader
Hinder van lekken of een serieuze verstopping? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt meestal verstoppingen. Verstopte rioleringen en het aanleggen van nieuw leidingwerk zijn de de voornaamste werkzaamheden. Tevens voert een loodgieter ook onderhoud uit aan b.v. de centrale verwarming.

Antwoord: Wij komen uit Boord en komen graag bij u langs.

Antwoord: Voor klussen die ’s nachts, tijdens het weekend of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere tarief. Vaak kan onze technicus u een telefonisch inschatting geven van de kosten voor de werkzaamheden.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval voorgeschreven, dit kan verschillen tussen elk jaar tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: Kleine verstoppingen mogen meestal zelf worden opgelost met een plopper. Dit vermeid extra kosten voor de monteur. Indien de opstopping dieper in de afvoer zit of hardnekkig is, bel dan onze monteur.