loodgieter eindhoven

Loodgieter Bokt

Overige diensten
Riool verstopt Bokt
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen bij u in Bokt
spoedservice Bokt
Loodgieter Bokt, bel direct!
040-4567890​

Oplossen dicht geraakte afvoerleiding

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoer in de keuken, badkamer, toilet of douche? Vaak kunt u dit probleem zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om ons in te schakelen. Wij verhelpen vlot en vakkundig de verstopte pijpleiding. Een verstopping komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Indien de verstopping dringend is, neem dan onmiddellijk contact met onze monteurs op.

Last van waterlekkage in huis?

Een waterlek in de woning is een onaangename gebeurtenis die niet alleen afbreuk aan de woning en prijzige herstelkosten kan aanrichten, echter in het slechtste geval ook kan resulteren tot schimmels waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een echte belemmering zijn voor het woonplezier. Vandaar is het van cruciaal belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer een lekkage in de woning wordt gevonden.

Daklekkage herstellen

Een daklekkage is doorgaans een prijzige en langdurige reparatie. Onze technici hebben de expertise en bekwaamheid om elk type lekkage te vinden en te fixen. Onze dakdekkers kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of water aangetast hout. Indien nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en reparatie van zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat loodgieter Bokt voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan..

Opstopping in het rioleringssysteem verhelpen

De riolering is de hoofdleiding waar iedere afvoer samenkomen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme sores, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is de enige oplossing. Het riool is dermate lang dat het vinden van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Bokt gaat doen. Daarna zal de loodgieter kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt vaak gebruikt om de opstopping te identificeren.
riool inspectie met camera Bokt

Het niet schoonmaken van een verstopt riool leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het stokt ook het hele rioolsysteem van de woning.

Centrale Verwarming

De cv regelt dat uw woning verwarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw cv zo optimaal en productief mogelijk werkt. Loodgieter Bokt ondersteund u graag bij alle veel voorkomende cv klussen. Een klasse onderhouden en geavanceerde cv ketel is in topconditie en bied naast een flinke besparing op de energieafrekening ook plezier en warmte in het woonhuis.

Nu een monteur nodig?

De spoeddienst is exclusief opgericht voor de meest dringende loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekken en leidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.