loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Bokt

Onze andere diensten
js_loader
24/7 bereikbaar

Neem contact op

040-123456
loodgieter Bokt
Wij zijn snel ter plekke op uw locatie
Met spoed een loodgieter in Bokt nodig?
040-123456​

Heeft u last van een geblokkeerde afvoerleiding in de toilet, keuken, douche of badkamer? Veelal kunt u het probleemgeval zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het slim om loodgieter Bokt te bellen. Onze loodgieters herstellen vlot en kundig de dichte pijpleiding. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Ingeval de verstopping spoedeisend is, neem dan meteen contact met onze loodgieters op.

Hinder wegens lekkages?

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een langdurige en prijzige reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de ervaring en deskundigheid meegenomen om iedere mogelijke lekken op het dak te traceren en op te lossen. Ook kunnen onze monteurs u adviseren over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of waterdoordrongen houtwerk. Tevens kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren als dit nodig is. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze offerte aan.

Riool verstopping verhelpen

De riolering is de leiding waar iedere afvoerleiding samenkomen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote sores, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het vaststellen van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Bokt zal doen. Aansluitend zal de monteur kijken hoe de verstopping op te lossen, welke technieken hierbij nodig is. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de opstopping te identificeren.

Het niet herstellen van een slecht doorlopend afvoerbuis heeft vergaande effecten bijvoorbeeld wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioolsysteem in de woning.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de opwarming van het huis. Het is van groot belang dat de ketel zo efficiënt en slim mogelijk werkt. De loodgieter in Bokt helpt u graag met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, perfect onderhouden cv-ketel is efficiënter en biedt daarnaast een flinke besparing op de stookkosten, wooncomfort en warmte in uw woning.

24/7 nood diensten

Onze spoedservice is speciaal opgericht voor de uiterst dringende loodgieters werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.

js_loader
Hinder van lekken of een ernstige verstopping? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan riolering en leidingen. Met name verstopte leidingen en het aanleggen van nieuwe leidingen behoort tot de hoofdzakelijke werkzaamheden. Bovendien verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere de centrale verwarming.

Antwoord: Wij werken vanuit Bokt helpen u graag in Vaartbroek, Vossenhol, Hooidonk, Philipswijk, Driehoek.

Antwoord: Voor werkzaamheden die ’s nachts, gedurende het weekeinde of op feestdagen worden uitgevoerd, komt er een toeslag bovenop het reguliere tarief. Vaak kan onze loodgieter u een telefonisch inschatting geven voor het tarief voor de uit te voeren opdracht.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.

Antwoord: Lichte verstoppingen mogen doorgaans zelf worden verholpen met een afvoer ontstopper. Dit vermeid extra kosten voor de monteur. Wanneer de verstopping dieper in de leiding zit of stevig is, contacteer onze monteur.