loodgieter eindhoven

Loodgieter Bijsterveld

Andere diensten
Riool verstopt Bijsterveld
js_loader
24/7 bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen in de volgende gebieden
spoedservice Bijsterveld
Direct een loodgieter in Bijsterveld nodig?
040-4567890​

Ontstoppen dichte leiding

Heeft u last van een dichtgelopen afvoer in de badkamer, douche, toilet of keuken? Doorgaans kunt u het probleem zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het slim om loodgieter Bijsterveld te bellen. Loodgieter Bijsterveld verhelpen vlot en kundig de verstopte pijpleiding. Een verstopte leiding komt altijd onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de ontstoppen dringend is, neem dan vandaag contact met onze monteurs op.

Lekkages verhelpen

Een waterlek in de woning kan zeer hinderlijk zijn, omdat het niet alleen afbreuk aan de woning kan aanrichten en hoge reparaties met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook kan leiden tot de toename van schimmel die je ziek kan maken. Een lekkage kan een redelijke hinder zijn voor het woongenot. Vandaar is het van aanzienlijk belang om gelijk actie te ondernemen wanneer een lek in huis wordt gevonden.

Herstellen waterlekkage aan het dak

Een daklekkage is vaak een tijdrovende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise onder de riem om elke soort lekkage op het dak te traceren en te verhelpen. Bovendien kunnen zij u adviseren over de bevindingen zoals waterschades, schimmel of rottend timmerwerk. Ook kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk inspecteren en renoveren indien dit noodzakelijk is. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een kostenloze offerte aan.

Afvoer naar het riool verstopt

Het riool is de hoofdleiding waarop alle afvoeren samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die veelal niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. Het riool is zo uitgestrekt dat het eerste wat de technicus zal doen is de opstopping traceren. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor technieken nodig is. Camera inspectie wordt vaak gebruikt om de verstopping vast te stellen.
riool inspectie met camera Bijsterveld

Het niet verhelpen van een slecht doorlopend riool heeft strekkende gevolgen zoals afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in de woning.

Centrale Verwarming installatie

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van uw woonhuis. Het is van wezenlijk belang dat de ketel zo krachtig en slim mogelijk werkt. De loodgieter in Bijsterveld helpt u graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, top onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft daarnaast een fikse besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in het verblijf.

Nu een expert nodig? Neem contact op!

Onze spoeddienst is exclusief ontworpen voor de meest urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grote rioolverstoppingen, grote leidinglekken en waterleidingbreuken.
Lekkages of vervelende verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat altijd voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.