loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Biezenkuilen

Onze overige diensten
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Biezenkuilen
Wij zijn snel ter plekke op uw adres
Direct een loodgieter in Biezenkuilen nodig?
040-123456​

Heeft u een verstopte afvoerleiding in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleemgeval vaak zelf herstellen. Gaat dit niet, dan moet u een loodgieter contacteren uit Biezenkuilen. Onze loodgieters zullen de verstopte leiding snel en kundig fixen. Een opstopping komt altijd op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar. Mits de verstopte pijpleiding dringend is, bel de loodgieter.

Last van lekkages?

Lekkages aan het dak is normaal gesproken een tijdrovende en prijzige reparatie om op te lossen. Onze dakdekkers hebben de ervaring en expertise meegenomen om elke denkbare lekkages aan het dak te traceren en op te lossen. Daarnaast kunnen onze dakdekkers u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmels of waterdoordrongen framewerk. Tevens kunnen onze dakdekkers lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren als dit nodig is. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Riool afvoer verstopping verhelpen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote ellende, die vaak niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het vinden van de opstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de obstructie te vinden.

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank overlast. Het stokt ook het gehele rioleringssysteem van het huis.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming zorgt ervoor dat uw woning opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo goed en productief mogelijk functioneert. Loodgieter Biezenkuilen helpt u graag bij alle veel voorkomende boiler klussen. Een top onderhouden en moderne ketel is sterker en geeft naast een enorme besparing in energiekosten ook woonplezier en warmte in uw woning.

Onmiddellijk een loodgieter nodig?

Onze loodgieter spoeddienst is speciaal bedoeld voor de uiterst dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een enorme verstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkages aan het riool en een gesprongen leiding.

js_loader
Heeft u last van lekkages of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan afvoeren en leidingen. Vooral verstopte afvoeren en het aanleggen van nieuwe leidingen behoort tot de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoud aan onder andere de centrale verwarming.

Antwoord: Wij komen uit Biezenkuilen helpen u graag in Muggenhol, Heistraat, Sliffert, Veldhoven, Welschap.

Antwoord: Voor klussen die ’s nachts, gedurende het weekeinde en/of op feestdagen worden verricht, komt er een toeslag bovenop het normale tarief. Meestal kan onze technicus u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de uit te voeren opdracht.

Antwoord: vaak wordt een standaard onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan wisselen tussen jaarlijks tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: Lichte verstoppingen kunnen normaal gesproken zelf worden verholpen met een plopper. Dit voorkomt onnodige kosten voor de loodgieter. Als de opstopping dieper in de leiding zit of koppig is, contacteer onze loodgieter.