loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Biezenkuilen

Onze overige diensten
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Biezenkuilen
Wij zijn snel ter plekke op uw adres
Direct een loodgieter in Biezenkuilen nodig?
040-123456​

Heeft u last van een verstopte afvoer in de keuken, douche, badkamer of toilet? Veelal kunt u dit probleemgeval zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het slim om ons te contacteren. Onze loodgieters herstellen razendsnel en kundig de verstopte pijpleiding. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Als de verstopping spoedeisend is, neem dan nu op contact met onze loodgieters op.

Hinder wegens lekkages?

Een daklekkage is veelal een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid om elk gebruikelijk daklekkage op te sporen en te fixen. Onze dakdekkers kunnen u ook adviseren over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of vergaan hout. Mits nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Vraag een kostenloze prijsopgave aan..

Riool afvoer verstopping verhelpen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote ellende, die vaak niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het vinden van de opstopping het eerste is wat de monteur zal doen. Nadien zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt veelal gebruikt om de obstructie te vinden.

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank overlast. Het stokt ook het gehele rioleringssysteem van het huis.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming zorgt voor de opwarming van het huis. Het is van wezenlijk belang dat de ketel zo krachtig en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter Biezenkuilen helpt u graag in al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, top onderhouden cv-ketel is efficiënter en biedt tevens een aanzienlijke besparing op de stookkosten, woonplezier en warmte in uw woning.

Onmiddellijk een loodgieter nodig?

Onze spoeddienst is specifiek ontworpen voor de uiterst urgente loodgieters werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Daarbij horen ook grote afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.

js_loader
Heeft u last van lekkages of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende werkdag? Neem contact op

Vaak gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt meestal verstoppingen. Verstopte rioleringen en het installeren van nieuwe leidingen zijn de de voornaamste activiteiten. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.

Antwoord: wij opereren vanuit Biezenkuilen en helpen u graag in Muggenhol, Heistraat, Sliffert, Veldhoven, Welschap

Antwoord: Voor klussen die ’s nachts, gedurende het weekeinde en/of op feestdagen worden verricht, wordt een toeslag gerekend bovenop het normale tarief. Meestal kan onze technicus u een telefonisch schatting geven voor het tarief voor de uit te voeren opdracht.

Antwoord: vaak wordt een standaard onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan wisselen tussen jaarlijks tot elke twee of drie jaar.

Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf goed op te lossen door het gebruik van een plopper. Zo vermeid u onnodige uitgaven aan de loodgieter. Als de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.