loodgieter eindhoven

Loodgieter Biezenkuilen

Overige diensten
Riool verstopt Biezenkuilen
js_loader
Dag en nacht bereikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio
spoedservice Biezenkuilen
Snel een loodgieter in Biezenkuilen nodig?
040-4567890​

Ontstoppen dichte afvoerleiding

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoer in de badkamer, douche, toilet of keuken? Veelal kunt u het probleem zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het slim om de loodgieter in te schakelen. Onze loodgieters verhelpen razendsnel en kundig de verstopte leiding. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Indien de ontstoppen urgent is, neem dan nu op contact met ons op.

Watervlekken in het plafon herstellen

Een lekkage in huis is een echte nachtmerrie. Niet alleen richt het afbreuk aan het huis en hoge reparaties, desalniettemin in het akelige geval veroorzaakt het ook schimmels die mensen ziek maakt. Samengevat, een lek is een aanslag op uw woongenot. Wanneer u een lek in uw woning vindt, is het zeer belangrijk om direct actie te ondernemen.

Daklekkage herstellen

Lekkage aan het dak is normaal gesproken een kostbare en slepende reparatie. Onze technici hebben de ervaring en vakkundigheid om elk voorkomend lekkage op te sporen en te repareren. Zij kunnen u ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of verrot hout. Mits noodzakelijk kunnen onze loodgieters ook onderhoud en reparatie van loodwerk verrichten. Nieuwsgierig wat loodgieter Biezenkuilen voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Verstopte het riool verwijderen

De riolering is de leiding waarop alle afvoeren op elkaar aansluiten. Een verstopping in het riool veroorzaakt omvangrijke problemen die veelal niet alleen kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo groot dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopte leiding lokaliseren. De monteur zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor technieken nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal toegepast om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Biezenkuilen

Het niet schoonmaken van een verstopt afvoerkanaal leidt tot verstrekkende gevolgen, zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het verlamt ook het gehele afvoersysteem van het huis.

Centrale Verwarming

De CV ketel zorgt voor de opwarming van het huis. Het is van essentieel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en slim mogelijk werkt. De loodgieter Biezenkuilen helpt graag aan al uw behoeften op het gebied van CV installaties. Een geavanceerd, goed onderhouden verwarmingsketel is kostenefficiënter en biedt tevens een flinke besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in de woning.

24/7 loodgieter, onze installateurs zijn bereikbaar

Onze spoed loodgieterdienst is specifiek ontworpen voor de meest urgente sanitaire werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige afvoerverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.