loodgieter eindhoven

Loodgieter Berkt

Onze andere diensten
Riool verstopt Berkt
js_loader
Altijd bereikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken bij u in Berkt
spoedservice Berkt
Loodgieter Berkt, bel ons!
040-4567890​

Verstopte afvoerleiding gangbaar maken

Heeft u last van een verstopte afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Menigmaal kunt u dit probleemgeval zelf oplossen. Gaat dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter in te schakelen. Wij herstellen razendsnel en kundig de verstopte afvoer. Een verstopping komt altijd onaangekondigd en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Als de ontstoppen urgent is, neem dan direct contact met onze loodgieters op.

Waterlekkage in de badkamer herstellen

Een lekkage in de woning is een vervelende situatie die niet alleen afbreuk aan je woonhuis kan veroorzaken en prijzige reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het slechtste geval ook voor schimmels kan zorgen die je ziek maken. Een lekkage kan een behoorlijke belemmering zijn voor het woongenot. Het is daarom van groot belang om acuut actie te ondernemen zodra je een waterlek in de woning opmerkt.

Last van daklekkage

Lekkages aan het dak is regelmatig een kostbare en langdurige reparatie. Onze technici hebben de kennis en vakkundigheid om elk soort daklekkage op te sporen en te fixen. Zij kunnen ook adviseren over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of water aangetast hout. Indien noodzakelijk kunnen loodgieter Berkt ook onderhoud en reparatie van zinkwerk verrichten. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Bel ons.

Hardnekkige verstopping in de riolering verwijderen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle afvoeren samenkomen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote narigheden, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de enige oplossing. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het lokaliseren van de verstopping het eerste is wat de loodgieter zal doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig is. Camera onderzoek wordt meestal gebruikt om de opstopping te vinden.
riool inspectie met camera Berkt

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het stokt ook het hele rioolsysteem van het huis.

Centrale Verwarming systemen

De centrale verwarming regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van wezenlijk belang dat uw boiler zo goed en profijtelijk mogelijk functioneert. Loodgieter Berkt helpt u graag bij alle voorkomende boiler opdrachten. Een klasse onderhouden en moderne ketel is efficienter en bied naast een enorme besparing op de energieafrekening ook plezier en warmte in het verblijf.

24/7 monteur - onze monteurs zijn dienstbaar

De loodgieter spoeddienst is speciaal gericht op de meest urgente soorten loodgieterswerkzaamehden dat niet kan wachten tot de eerstvolgende dag. Bijvoorbeeld een enorme obstructie in het rioleringssysteem, kritieke lekkages aan het riool en een gebarsten (water) leiding.
Last van lekkage of een serieuze verstopte leiding? Neem contact op

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.