loodgieter eindhoven

Loodgieter Batadorp

Werkzaamheden
Riool verstopt Batadorp
js_loader
Altijd beschikbaar

Maak een afspraak

040-4567890
Wij zijn snel ter plekke op uw locatie
spoedservice Batadorp
Loodgieter in Batadorp nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte afvoer

Heeft u een dichte riolering in uw toilet, badkamer, douche of keuken? U kunt dit probleemgeval veelal zelf oplossen. Gaat dit niet, dan is het raadzaam een loodgieter bellen uit Batadorp. Loodgieter Batadorp zullen de verstopte leiding vlot en kundig verhelpen. Een verstopping komt altijd op de meest onaangename en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn wij dag en nacht bereikbaar. Mits de verstopping dringend is, bel de loodgieter Batadorp.

Lekkage herstellen

Een waterlekkages in huis is een vervelende gebeurtenis die niet alleen schade aan je huis kan veroorzaken en prijzige reparaties met zich meebrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmel kan zorgen die je ziek maken. Een lek kan een behoorlijke last zijn voor je dagelijkse leven. Het is daarom van groot belang om meteen actie te ondernemen zodra je een lekkage in huis ziet.

Overlast van lekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is regelmatig een dure en langdurige reparatie. Onze monteurs hebben de ervaring en competentie om elk type daklek te traceren en te fixen. Zij kunnen u ook aanbevelen over de follow-up van schade, zoals waterschade, schimmels of aangetast houtwerk. Indien nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood en zinkwerk uitvoeren. Benieuwd wat onze loodgieters voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Hardnekkige verstopping in het riool verwijderen

De riolering is de afvoer waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een opstopping in het riool zorgt voor grote sores, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van de loodgieter is aan te raden. Het rioleringssysteem is zodanig lang dat het traceren van de obstructie het eerste is wat de loodgieter Batadorp gaat doen. Vervolgens zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke technieken hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt vaak gebruikt om de verstopping te vinden.
riool inspectie met camera Batadorp

Het niet herstellen van een verstopt afvoerbuis heeft vergaande effecten bijvoorbeeld leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het blokkeert tevens het complete rioolsysteem in de woning.

Centrale Verwarming installatie

De CV ketel zorgt voor de verwarming van uw woonhuis. Het is van fundamenteel belang dat de cv zo krachtig en slim mogelijk zijn werk uitvoert. Uw loodgieter Batadorp helpt u graag aan al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, perfect onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en geeft tevens een flinke besparing op de verwarmingskosten, comfort en warmte in het huis.

Meteen een nood expert nodig?

Onze spoedservice is expliciet bedoeld voor de hoogst urgente soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Bijv. een grote opstopping in het afvoerkanaal, ernstige lekkages aan het riool en een gebarsten (water) leiding.
Heeft u last van lekkages of een verstopte leiding dat niet kan wachten tot de volgende werkdag? Bel ons

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.