loodgieter eindhoven

Loodgieter Alvershool

Onze andere diensten
Riool verstopt Alvershool
js_loader
Tot uw dienst

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij komen bij u in de buurt
spoedservice Alvershool
Loodgieter Alvershool, bel ons
040-4567890​

Verhelpen dichte afvoerleiding

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoer in de badkamer, douche, toilet of keuken? Vaak kunt u het probleem zelf verhelpen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om ons in te schakelen. Loodgieter Alvershool verhelpen vlot en kundig de dichte leiding. Een verstopte leiding komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Wij zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Als de verstopping urgent is, neem dan onmiddellijk contact met ons op.

Lek in het plafon verhelpen

Een lekkage in de woning is een onaangename situatie die niet alleen schade aan je woning kan aanrichten en hoge reparatiekosten met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een waterlek kan een tamelijke last zijn voor je dagelijkse leven. Het is dus van aanzienlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer je een waterlek in het woonhuis ziet.

Overlast van waterlekkage in het dak

Lekkages aan het dak is vaak een tijdrovende en prijzige reparatie om te verhelpen. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise meegenomen om elke soort lekken op het dak te traceren en te verhelpen. Ook kunnen zij u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschades, schimmels of rottend framewerk. Bovendien kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren als dit nodig is. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze prijsopgave aan.

Hardnekkige verstopping in de riolering verwijderen

De riolering is de hoofdleiding waarop alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt grote problemen die vaak niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is verstandig. De riolering is zo uitgestrekt dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopping lokaliseren. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en welke instrumenten nodig zijn. Een camera-onderzoek wordt meestal toegepast om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Alvershool

Het negeren van een slecht doorlopend riool heeft vergaande effecten zoals wateroverlast, overstromingen en riool lucht. Het blokkeert tevens het complete rioleringssysteem in de woning.

Centrale Verwarming installatie

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in uw woonhuis. Het is van fundamenteel belang dat de centrale verwarming zo efficiënt en doeltreffend mogelijk zijn werk doet. Uw loodgieter in Alvershool helpt u graag aan al uw wensen op het gebied van centrale verwarming. Een geavanceerd, perfect onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de energierekening, wooncomfort en warmte in het huis.

Direct een expert nodig? Neem contact op.

De spoedservice is speciaal ontworpen voor de meest urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende werkdag. Daartoe behoren grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Last van lekken of een serieuze verstopping? Neem contact op

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.