loodgieter eindhoven

Loodgieter Achtsehoek

Andere diensten
Riool verstopt Achtsehoek
js_loader
24/7 dienstbaar

Neem contact op

040-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Achtsehoek
Loodgieter in Achtsehoek nodig?
040-4567890​

Gangbaar maken van een verstopte leiding

Heeft u hinder van een geblokkeerde afvoer in de keuken, douche, badkamer of toilet? Veelal kunt u het probleem zelf verhelpen. Lukt dit niet? dan is het raadzaam om loodgieter Achtsehoek te contacteren. Loodgieter Achtsehoek herstellen pijlsnel en vakkundig de dichte pijpleiding. Een verstopte leiding komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daarom ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen bereikbaar. Als de verstopping urgent is, neem dan meteen contact met ons op.

Lek ontdekt in de woning?

Een waterlekkages in huis kan zeer ellendig zijn, omdat het niet alleen schade aan het huis kan aandoen en hoge reparatiekosten met zich meebrengt, maar in het ergste geval ook kan leiden tot de toename van schimmels die je ziek kan maken. Een lek kan een tamelijke overlast zijn voor het woongenot. Daarom is het van groot belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra een lek in huis wordt ontdekt.

Last van waterlekkage in het dak

Lekkage aan het dak is regelmatig een kostbare en langdurige reparatie. Onze monteurs hebben de expertise en vakkundigheid om elk gebruikelijk daklek op te sporen en te repareren. Onze dakdekkers kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van schade, zoals waterschade, schimmels of verrot houtwerk. Indien noodzakelijk kunnen wij ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood- en zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat loodgieter Achtsehoek voor u kunnen doen? Bel ons.

Afvoerleiding naar het rioleringssysteem verstopt

De riolering is de hoofdleiding waar iedere afvoer op uit komen. Een opstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme problematiek, die meestal niet zelf op te lossen zijn. Het inschakelen van professionele hulp is de beste keuze. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het opsporen van de opstopping het eerste is wat de loodgieter zal doen. Aansluitend zal de monteur kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig zijn. Camera onderzoek wordt vaak gebruikt om de verstopte afvoer te herkennen.
riool inspectie met camera Achtsehoek

Het niet herstellen van een verstopt afvoerbuis heeft vergaande effecten zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en stank overlast. Het blokkeert bovendien het complete rioleringssysteem in de woning.

Centrale Verwarming

De centrale verwarming zorgt voor de verwarming van uw woonhuis. Het is van fundamenteel belang dat de centrale verwarming zo krachtig en doeltreffend mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter Achtsehoek helpt u graag met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming. Een moderne, top onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt bovendien een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten, plezier en warmte in het woonhuis.

Meteen een expert inzetten

De spoedservice is exclusief opgericht voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grote rioolverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.
Heeft u last van lekkage of een verstopping dat niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.