loodgieter eindhoven

Loodgieter Achtereind

Overige diensten
Riool verstopt Achtereind
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken bij u in de buurt
spoedservice Achtereind
Direct een loodgieter in Achtereind nodig?
040-4567890​

Oplossen verstopte leiding

Heeft u een verstopte afvoer in uw toilet, keuken, douche of badkamer? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf oplossen. Wil dit niet, dan moet u de loodgieter contacteren uit Achtereind. Wij kunnen de verstopte leiding snel en kundig fixen. Een verstopping komt immers op de meest ongelegen en gekke momenten voor. Zodoende zijn wij dag en nacht bereikbaar. Wanneer de verstopte leiding dringend is, bel ons.

Waterlekkage in de badkamer verhelpen

Een lekkage in de woning is een onaangename situatie die niet alleen schade aan het woonhuis en prijzige herstelkosten kan teweegbrengen, desalniettemin in het ellendige geval ook kan leiden tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lekkage kan een werkelijke belemmering zijn voor het woonplezier. Daarom is het van onmisbaar belang om onmiddellijk actie te ondernemen wanneer een lekkage in de woning wordt ontdekt.

Verhelpen lekkage in het dak

Een daklekkage is doorgaans een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze monteurs hebben de kennis en deskundigheid om elk soort daklekkage te lokaliseren en te herstellen. Zij kunnen ook aanbevelen over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of aangetast houtwerk. Indien nodig kunnen loodgieter Achtereind ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk verrichten. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Opstopping in de riolering verhelpen

Het riool is de afvoer waar alle afvoerleidingen samen komen. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt grote problemen die doorgaans niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contact opnemen met een professional is de beste oplossing. Het riool is zo lang dat het eerste wat de technicus zal doen is de verstopping opsporen. Hij zal dan inschatten hoe de verstopping kan worden opgelost en wat voor technieken nodig is. Camera inspectie wordt normaal gesproken toegepast om de verstopping te herkennen.
riool inspectie met camera Achtereind

Het niet verhelpen van een verstopt afvoerbuis heeft vergaande gevolgen bijvoorbeeld afvoerleidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het blokkeert tegelijkertijd het complete rioolsysteem in het huis.

CV installatie

De centrale verwarming zorgt voor de warmte regulatie in het huis. Het is van fundamenteel belang dat de cv zo efficiënt en slim mogelijk werkt. Uw loodgieter in Achtereind helpt graag aan al uw behoeften op het gebied van CV installaties. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel werkt kosten besparend en geeft tevens een flinke besparing op de energiekosten, comfort en warmte in uw woning.

24/7 loodgieter - wij zijn dienstbaar

De spoedservice is specifiek opgericht voor de uiterst urgente loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige rioolverstoppingen, grote lekkages en leidingbreuken.
Lekkages of grote verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat 24/7 voor u klaar!

Vaak gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.