loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Acht

Diensten
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Acht
Wij werken in de volgende gebieden
Direct een loodgieter in Acht nodig?
040-123456​

Heeft u een dichte afvoerleiding in de douche, badkamer, keuken of toilet? U kunt dit probleemgeval doorgaans zelf oplossen. Zo niet, dan moet u een loodgieter bellen uit Acht. Loodgieter Acht kunnen de verstopte leiding vlot en kundig verhelpen. Een opstopping komt immers op de meest onmogelijke en gekke tijdstippen voor. Daarom zijn onze loodgieters dag en nacht bereikbaar. Als de verstopping spoedeisend is, bel de loodgieter Acht.

Overlast wegens lekkage?

Een daklekkage is veelal een dure en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de expertise en competentie om elk gebruikelijk daklek te traceren en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanraden over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of aangetast hout. Indien nodig kunnen loodgieter Acht ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons.

Riool afvoer verstopping verhelpen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar iedere afvoer op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor grote problemen, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van de loodgieter is de beste keuze. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het vinden van de obstructie het eerste is wat de monteur gaat doen. Daarna zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke instrumenten hierbij nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal gebruikt om de verstopping te identificeren.

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld leidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert ook het hele rioleringssysteem van het huis.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in het woonhuis. Het is van essentieel belang dat de cv zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter Acht zal u graag helpen met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, goed onderhouden verwarmingsketel is efficiënter en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de energieafrekening, wooncomfort en warmte in het huis.

24/7 spoed loodgieter

De spoeddienst is speciaal opgericht voor de meest dringende loodgieterswerkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grote afvoerverstoppingen, grote lekkages en waterleidingbreuken.

js_loader
Hinder van lekkage of een ernstige verstopte leiding? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter verhelpt doorgaans verstoppingen. Verstopte rioleringen en het installeren van nieuw leidingwerk zijn de de voornaamste activiteiten. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan b.v. de centrale verwarming.

Antwoord: Wij komen uit Acht helpen u graag in Nieuwacht, Achtsehoek, Aanschot, Hoeven, Welschap.

Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op de normale prijs. Onze loodgieter kan u veelal per telefoon een tariefmatige inschatting maken voor de werkzaamheden.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: kleine verstoppingen zijn doorgaans zelf goed op te lossen door het gebruik van een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit om onnodige kosten van de loodgieter te vermeiden. Als de obstructie dieper zit of stevig is dan neemt u contact op met onze loodgieter.