loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Acht

Diensten
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-123456
loodgieter Acht
Wij werken in de volgende gebieden
Direct een loodgieter in Acht nodig?
040-123456​

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoer in de douche, badkamer, keuken of toilet? Vaak kunt u dit probleemgeval zelf oplossen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om de loodgieter te bellen. Loodgieter Acht herstellen snel en kundig de dichte pijpleiding. Een verstopping komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekeinde en op feestdagen bereikbaar. Ingeval de verstopping dringend is, neem dan vandaag contact met ons op.

Overlast wegens lekkage?

Een daklekkage is veelal een dure en slepende reparatie. Onze monteurs hebben de expertise en competentie om elk gebruikelijk lekkage te traceren en te herstellen. Onze dakdekkers kunnen u ook aanraden over de vervolgstappen van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of verrot hout. Indien nodig kunnen loodgieter Acht ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van loodwerk uitvoeren. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Bel ons.

Riool verstopping verhelpen

Het rioleringssysteem is de afvoer waar alle afvoeren samen komen. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden verholpen. Contacteren van een professional is verstandig. Het rioleringssysteem is zo groot dat het eerste wat de loodgieter zal doen is de opstopping opsporen. Hij zal dan beoordelen hoe de verstopping kan worden verholpen en wat voor instrumenten nodig zijn. Camera inspectie wordt meestal toegepast om de verstopping te identificeren.

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, bijvoorbeeld leidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert ook het hele rioleringssysteem van het huis.

CV systemen

Het centrale verwarmingssysteem zorgt voor de warmte regulatie in het woonhuis. Het is van essentieel belang dat de cv zo efficiënt en doeltreffend mogelijk werkt. De loodgieter Acht zal u graag helpen met al uw behoeften op het gebied van centrale verwarming systemen. Een moderne, goed onderhouden cv-ketel is efficiënter en biedt daarnaast een aanzienlijke besparing op de energieafrekening, wooncomfort en warmte in het huis.

24/7 spoed loodgieter

De spoedservice is specifiek gericht op de meest urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Bijv. een enorme verstopping in het afvoerkanaal, kritieke lekkage aan de riolering en een gesprongen (water) leiding.

js_loader
Hinder van lekkage of een ernstige verstopte leiding? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter voert werkzaamheden uit aan afvoeren en leidingwerk. Met name verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk behoort tot de gebruikelijke werkzaamheden. Daarnaast voert de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan onder andere de boiler.

Antwoord: Wij komen uit Acht helpen u graag in Nieuwacht, Achtsehoek, Aanschot, Hoeven, Welschap.

Antwoord: Voor klussen die ’s nachts, tijdens het weekeinde en/of op feestdagen worden verricht, komt er een toeslag bovenop het normale tarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch inschatting geven voor het tarief voor de klus.

Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.

Antwoord: kleine verstoppingen zijn doorgaans zelf goed op te lossen door het gebruik van een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit om onnodige kosten van de loodgieter te vermeiden. Als de obstructie dieper zit of stevig is dan neemt u contact op met onze ontstoppingsmonteur.