loodgieter eindhoven

Loodgieter Acht

Diensten
Riool verstopt Acht
js_loader
Tot uw dienst

Maak een afspraak

040-4567890
Wij werken in de volgende gebieden
spoedservice Acht
Loodgieter Acht, bel direct!
040-4567890​

Oplossen dicht geraakte afvoerleiding

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoerleiding in de toilet, keuken, douche of badkamer? Veelal kunt u dit probleem zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om loodgieter Acht in te schakelen. Wij herstellen pijlsnel en vakkundig de verstopte leiding. Een verstopping komt steevast ongelegen en op de hoogst gekke momenten. Onze loodgieters zijn daarom ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de ontstoppen dringend is, neem dan onmiddellijk contact met onze loodgieters op.

Lekkage gevonden in de woning?

Lekkages in huis kan een ware nachtmerrie zijn, omdat het niet alleen schade aan je woonhuis kan teweegbrengen en prijzige reparaties met zich teweegbrengt, maar in het ergste geval ook voor de groei van schimmels kan zorgen die je ziek kan maken. Een lekkage kan een behoorlijke hindernis zijn voor je dagelijkse leven en kan hierdoor een impact op je gebruikelijke routine vormen. Daarom is het van vitaal belang om acuut actie te ondernemen zodra je een lekkage in huis ziet. Het is essentieel om vlot te optreden om verdere schade en narigheid te voorkomen.

Last van waterlekkage aan het dak

Lekkage aan het dak is vaak een langdurige en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze technici hebben de kennis en deskundigheid meegenomen om elke denkbare lekken aan het dak op te sporen en te herstellen. Ook kunnen onze monteurs u adviseren over de ontdekking zoals waterschade, schimmel of aangetast timmerwerk. Zowel kunnen onze monteurs lood- en zinkwerk onderhouden en renoveren indien noodzakelijk. Neem vandaag nog contact op met onze monteurs of vraag een kostenloze offerte aan.

Rioleringssysteem verstopping verhelpen

De riolering is de afvoer waarop alle afvoeren op zijn aangesloten. Een verstopte leiding in het rioleringssysteem veroorzaakt omvangrijke problemen die doorgaans niet zelfstandig kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden oplossing. De riolering is zo groot dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping opsporen. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en welke technieken nodig is. Een camera-inspectie wordt normaal gesproken toegepast om de obstructie vast te stellen.
riool inspectie met camera Acht

Het niet reinigen van een verstopt riool leidt tot verstrekkende gevolgen, bijvoorbeeld leidingbreuken, overstromingen en stank uit het riool. Het blokkeert ook het hele rioleringssysteem van het huis.

CV installatie

De cv regelt dat uw huis verwarmt wordt. Het is van essentieel belang dat de boiler zo goed en rendabel mogelijk functioneert. Loodgieter Acht helpt u graag bij alle voorkomende boiler opdrachten. Een correct onderhouden en geavanceerde cv ketel is efficienter en bied naast een enorme besparing op de energierekening ook wooncomfort en warmte in het huis.

Onmiddellijk een expert nodig? Bel ons!

De spoedservice is speciaal bedoeld voor de meest urgente sanitaire werkzaamheden dat niet kan wachten tot de volgende dag. Denk hierbij aan een grootschalige obstructie in het riool, ernstige lekkages aan de afvoer en een gesprongen (water) leiding.
Lekken of grote verstopte leiding? onze spoed loodgieter staat dag en nacht voor u klaar!

Meest gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.