loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Aanschot

Diensten
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Aanschot
Wij komen in de volgende gebieden
Direct een loodgieter in Aanschot nodig?
040-123456​

Heeft u last van een geblokkeerde afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? Veelal kunt u dit probleem zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het slim om de loodgieter in te schakelen. Loodgieter Aanschot herstellen razendsnel en vakkundig de verstopte pijpleiding. Een verstopte leiding komt steevast onaangekondigd en op de hoogst gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopping spoedeisend is, neem dan direct contact met ons op.

Overlast door lekkages?

Een daklekkage is doorgaans een tijdrovende en dure reparatie om te herstellen. Onze dakdekkers hebben de kennis en expertise meegenomen om elke soort lekken op het dak op te sporen en op te lossen. Daarnaast kunnen zij u aanbevelen over vervolgschade zoals waterschade, schimmel of rottend timmerwerk. Zowel kunnen wij lood- en zinkwerk inspecteren en herstellen mits nodig. Neem direct nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Riool ontstoppen

De riolering is de leiding waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor enorme problemen, die meestal niet zelf te verhelpen zijn. Het contacteren van de loodgieter is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het ontdekken van de opstopping het eerste is wat de monteur gaat doen. Aansluitend zal de loodgieter kijken hoe de verstopping te verhelpen is, welke apparatuur hierbij nodig is. Camera inspectie wordt regelmatig gebruikt om de verstopte afvoer te identificeren.

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en stank uit het riool. Het verlamt ook het gehele rioolsysteem van de woning.

CV installatie

De CV ketel zorgt voor de verwarming van uw huis. Het is van fundamenteel belang dat de ketel zo efficiënt en slim mogelijk zijn werk uitvoert. De loodgieter in Aanschot helpt graag aan al uw wensen op het gebied van CV installaties. Een moderne, perfect onderhouden cv-ketel is kostenefficiënter en geeft tevens een aanzienlijke besparing op de energieafrekening, woonplezier en warmte in de woning.

Direct een loodgieter nodig?

Onze loodgieter spoeddienst is speciaal gericht op de meest dringende soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende dag. Denk hierbij aan een grote obstructie in het rioleringssysteem, kritieke lekkages aan het riool en een gebarsten (water) leiding.

js_loader
Ondervindt u hinder van lekkages of een verstopte leiding die niet kan wachten tot de volgende dag? Bel ons

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het aanleggen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de belangrijkste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan b.v. uw centrale verwarming.

Antwoord: wij rijden vanuit Aanschot en komen graag bij u langs in Philipswijk, Vlokhoven, Vaartbroek, Bokt, Heuvel

Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekend of op feestdagen hebben een toeslag op het reguliere tarief. Onze loodgieter kan u meestal per telefoon een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.

Antwoord: veelal wordt een gebruikelijk onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.

Antwoord: Lichte verstoppingen mogen normaal gesproken zelf worden verholpen met een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit vermeid extra uitgaven aan een monteur. Als de verstopping dieper zit of hardnekkig is, bel dan onze monteur.