loodgieter eindhoven logo

Loodgieter Aanschot

Diensten
js_loader
Dag en nacht beschikbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-123456
loodgieter Aanschot
Wij komen bij u in Aanschot
Direct een loodgieter in Aanschot nodig?
040-123456​

Heeft u last van een geblokkeerde afvoerleiding in de badkamer, douche, toilet of keuken? Menigmaal kunt u dit probleem zelf herstellen. Gaat dit niet? dan is het raadzaam om de loodgieter in te schakelen. Loodgieter Aanschot herstellen razendsnel en vakkundig de verstopte pijpleiding. Een verstopte leiding komt steevast onaangekondigd en op de meest gekke momenten. Wij zijn daardoor ook ’s nachts, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Indien de verstopping spoedeisend is, neem dan direct contact met ons op.

Overlast door lekkages?

Lekkage aan het dak is veelal een kostbare en tijdrovende reparatie. Onze technici hebben de ervaring en competentie om elk type lekkage op te sporen en te herstellen. Zij kunnen ook aanbevelen over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmels of verrot houtwerk. Mits nodig kunnen onze loodgieters ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood en zinkwerk verrichten. Nieuwsgierig wat onze loodgieters voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Riool ontstoppen

De riolering is de leiding waarop alle rioolbuizen samen komen. Een verstopping in het rioleringssysteem zorgt voor omvangrijke problemen die meestal niet alleen kunnen worden verholpen. Contact opnemen met een professional is aan te raden. De riolering is zo lang dat het eerste wat de monteur zal doen is de opstopping vinden. Hij zal dan beoordelen hoe de obstructie kan worden verholpen en wat voor apparatuur nodig is. Camera inspectie wordt meestal toegepast om de obstructie te identificeren.

Het niet reinigen van een verstopt afvoerkanaal leidt tot ernstige gevolgen, zoals leidingbreuken, ondergelopen ruimtes en nare luchtjes. Het verlamt ook het gehele rioolsysteem van de woning.

CV installatie

De cv zorgt ervoor dat uw woonhuis verwarmt wordt. Het is van fundamenteel belang dat de centrale verwarming zo goed en winstgevend mogelijk draait. Loodgieter Aanschot ondersteund u graag bij alle veel voorkomende centrale verwarming taken. Een klasse onderhouden en moderne ketel is efficienter en bied naast een fikse besparing in energiekosten ook woonplezier en warmte in de woning.

Direct een loodgieter nodig?

Onze loodgieter spoeddienst is speciaal gericht op de meest dringende soorten loodgieterswerkzaamehden die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag. Denk hierbij aan een grote obstructie in het riool, kritieke lekkages aan het riool en een gebarsten (water) leiding.

js_loader
Hinder van lekken of een serieuze verstopping? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: Een loodgieter werkt aan leidingen en afvoeren. Verstoppingen en het aanleggen van nieuw leidingwerk zijn enkele van de belangrijkste werkzaamheden. Daarnaast voert een loodgieter ook onderhoud uit aan b.v. uw centrale verwarming.

Antwoord: wij rijden vanuit Aanschot en komen graag bij u langs in Philipswijk, Vlokhoven, Vaartbroek, Bokt, Heuvel

Antwoord: Voor nooddiensten die ’s nachts, tijdens het weekend en/of op feestdagen worden verricht, komt er een toeslag bovenop het normale tarief. Vaak kan onze monteur u een telefonisch schatting geven van de kosten voor de werkzaamheden.

Antwoord: veelal wordt een gebruikelijk onderhoudstermijn voorgeschreven, dit kan variëren tussen jaarlijks tot elke 2 of 3 jaar.

Antwoord: Lichte verstoppingen mogen normaal gesproken zelf worden verholpen met een plopper en ontstoppingsmiddelen. Dit voorkomt extra uitgaven aan een monteur. Als de verstopping dieper zit of hardnekkig is, bel dan onze monteur.