loodgieter eindhoven

Loodgieter Aanschot

Meer diensten
Riool verstopt Aanschot
js_loader
24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio‘s
spoedservice Aanschot
Loodgieter Aanschot, bel nu
040-4567890​

Verstopte afvoerleiding gangbaar maken

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Doorgaans kunt u het probleemgeval zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om ons te bellen. Wij herstellen pijlsnel en kundig de dichte leiding. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke tijdstippen. Wij zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de ontstoppen dringend is, neem dan vandaag contact met ons op.

Lekkage oplossen

Een waterlekkages in huis is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan je huis kan aanrichten en hoge reparaties met zich teweegbrengt, maar in het akeligste geval ook voor schimmels kan dragen die je ziek maken. Een lekkage kan een redelijke last zijn voor je dagelijkse leven. Het is daarom van aanzienlijk belang om onmiddellijk actie te ondernemen zodra je een waterlek in huis ziet.

Verhelpen waterlekkage in het dak

Lekkages aan het dak is vaak een slepende en kostbare reparatie om uit te laten voeren. Onze dakdekkers hebben de ervaring en deskundigheid onder de riem om iedere soort lekken op het dak te traceren en te herstellen. Bovendien kunnen onze dakdekkers u aanbevelen over hun ontdekking zoals waterschades, schimmels of waterdoordrongen houtwerk. Daarnaast kunnen wij lood- en zinkwerk onderhouden en vernieuwen indien nodig. Neem direct nog contact op met onze dakdekkers of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.

Verstopte het riool herstellen

De riolering is de hoofdleiding waarop alle afvoeren op elkaar aansluiten. Een verstopte leiding in het riool veroorzaakt grote problemen die in de meeste gevallen niet alleen kunnen worden opgelost. Contacteren van een professional is aan te raden. De riolering is zo groot dat het eerste wat de monteur zal doen is de verstopping opsporen. Hij zal dan inschatten hoe de obstructie kan worden opgelost en welke instrumenten nodig is. Een camera-inspectie wordt vaak toegepast om de obstructie te identificeren.
riool inspectie met camera Aanschot

Het niet schoonmaken van een verstopte leiding leidt tot ernstige gevolgen, zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het stokt ook het gehele afvoersysteem van het huis.

Centrale Verwarming

De CV ketel zorgt voor de warmte regulatie in het huis. Het is van essentieel belang dat de ketel zo krachtig en slim mogelijk werkt. De loodgieter in Aanschot helpt graag met al uw wensen op het gebied van centrale verwarming systemen. Een geavanceerd, goed onderhouden verwarmingsketel werkt kosten besparend en biedt bovendien een aanzienlijke besparing op de energieafrekening, comfort en warmte in de woning.

Onmiddellijk een expert inschakelen

De spoedservice is speciaal ontworpen voor de uiterst dringende loodgieters werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daartoe behoren grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Lekken of grote verstopping? onze spoed loodgieter staat altijd voor u klaar!

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.