loodgieter eindhoven

Loodgieter Aanschot

Diensten
Riool verstopt Aanschot
js_loader
24/7 dienstbaar

Contacteer ons vandaag nog!

040-4567890
Wij werken in de volgende regio‘s
spoedservice Aanschot
Loodgieter Aanschot, bel nu
040-4567890​

Ontstoppen verstopte leiding

Heeft u hinder van een dichtgelopen afvoerleiding in de toilet, badkamer, douche of keuken? Doorgaans kunt u het probleemgeval zelf herstellen. Lukt dit niet? dan is het verstandig om ons in te schakelen. Wij herstellen pijlsnel en kundig de dichte leiding. Een verstopte leiding komt altijd ongelegen en op de meest gekke tijdstippen. Onze loodgieters zijn daardoor ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen beschikbaar. Wanneer de ontstoppen dringend is, neem dan vandaag contact met ons op.

Lekkage oplossen

Een waterlek in huis is een onaangename situatie die niet alleen afbreuk aan het woonhuis en hoge herstelkosten kan teweegbrengen, desalniettemin in het akeligste geval ook kan resulteren tot schimmel waarvan je ziek kan worden. Een lek kan een echte belemmering zijn voor het woongenot. Vandaar is het van cruciaal belang om meteen actie te ondernemen zodra een lekkage in huis wordt ontdekt.

Overlast van daklekkage

Lekkages aan het dak is regelmatig een kostbare en slepende reparatie. Onze dakdekkers hebben de expertise en competentie om elk gebruikelijk lekkage op te sporen en te repareren. Onze dakdekkers kunnen ook adviseren over de follow-up van beschadiging, zoals waterschade, schimmel of water aangetast houtwerk. Mits nodig kunnen loodgieter Aanschot ook onderhoud en herstelwerkzaamheden van lood en zinkwerk verrichten. Benieuwd wat loodgieter Aanschot voor u kunnen doen? Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan..

Dichte het riool herstellen

De riolering is de hoofdleiding waar iedere afvoerleiding op uit komen. Een verstopping in het riool zorgt voor enorme ellende, die veelal niet zelf op te lossen zijn. Het contacteren van professionele hulp is aan te raden. Het rioleringssysteem is dermate lang dat het opsporen van de verstopping het eerste is wat de loodgieter Aanschot zal doen. Vervolgens zal hij kijken hoe de verstopping op te lossen, welke instrumenten hierbij nodig is. Camera inspectie wordt doorgaans gebruikt om de opstopping te vinden.
riool inspectie met camera Aanschot

Het negeren van een verstopt rioolbuis heeft vergaande gevolgen zoals wateroverlast, ondergelopen ruimtes en riool lucht. Het blokkeert bovendien het complete afvoersysteem in het verblijf.

CV installatie

De cv regelt dat uw huis opgewarmt wordt. Het is van cruciaal belang dat de boiler zo optimaal en profijtelijk mogelijk draait. Loodgieter Aanschot ondersteund u graag bij alle veel voorkomende boiler werkzaamheden. Een goed verzorgde en moderne boiler is in topconditie en geeft naast een flinke besparing in energiekosten ook comfort en warmte in de woning.

24/7 expert, onze monteurs zijn bereikbaar

De spoedservice is speciaal ontworpen voor de uiterst dringende loodgieters werkzaamheden die niet kunnen wachten tot de volgende dag. Daarbij horen ook grootschalige rioolverstoppingen, grote leidinglekkage en leidingbreuken.
Ondervindt u hinder van lekkage of een verstopping die niet kan wachten tot de volgende dag? Neem contact op

Veel gestelde vragen

Antwoord: een loodgieter werkt aan rioleringen en leidingen. Vooral verstoppingen en het plaatsen van nieuw leidingwerk zijn de hoofdwerkzaamheden. Daarnaast verricht de loodgieter ook onderhoudswerkzaamheden uit aan bijvoorbeeld de centrale verwarming.
Antwoord: wij rijden vanuit Eindhoven en komen graag bij u langs in de plaats Achtsehoek, Djept, Veldhoven, Bokt, Het Broek, ’t Coll, Eeneind, Voldijn, Kemenade, Heuvel, Hoeven, Ekkersrijt, Hulst, Zes Gehuchten, Heike
Antwoord: spoed diensten in de nachtelijke uren, het weekeinde of op feestdagen zijn onderheven aan een toeslag op het reguliere tarief. Onze monteur kan u vaak telefonisch een tariefmatige inschatting maken voor de reparatie.
Antwoord: vanuit de fabriekant wordt vaak een onderhoudsinterval aangeraden, dit kan verschillen tussen jaarlijks tot twee of drie jaarlijks.
Antwoord: lichte verstoppingen zijn doorgaans zelf op te lossen door het gebruik van een afvoer ontstopper. Zo voorkomt u extra kosten van de loodgieter. Wanneer de opstopping dieper zit of hardnekkig is dan belt u onze loodgieter.